Znate li koji horoskopski znak navodno najviše nervira ostale? Prema brojnim anketama, neslavna titula najiritantnijeg horoskopskog znaka pripala je - djevicama. Djevice same priznaju da su jako komplicirane i da njihov legendarni perfekcionizam većini ide na živce.

Vole analizirati, a prilikom donošenja odluke moraju biti upoznate i s najsitnijim detaljima jer se ne mogu prepustiti trenutku i biti spontane. Nepopustljive su, kritične i previše se brinu, a upravo to osobe u njihovoj blizini najčešće nervira.

Razborite, predane, marljive: Doznajte sve o ženama djevicama

Smatraju da su uvijek u pravu, ponekad čak i kad ih suočite s dokazima koji potvrđuju da nisu. Ako im napravite nešto loše, nikada to neće zaboraviti i iskoristit će svaku priliku da vas podsjete na nepravdu koju ste im nanijeli.

Naravno, svaki horoskopski znak ima neke mane i bilo bi nepravedno tvrditi da samo djevice posjeduju karakteristike zbog kojih mogu iritirati. Glasajte u našoj anketi i recite nam tko, po vašem iskustvu i mišljenju, zapravo zaslužuje titulu najiritantnijeg horoskopskog znaka.

Imate li i vi svoju najdražu djevicu? Prijateljica koju uvijek prvu pitamo za savjet

Horoskop i dizajn: Jedan znak zasluženo vlada svijetom mode, zahvaljujući svom perfekcionizmu