Pouzdana i uvijek od pomoći, prijateljica djevica bit će tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Njezina kritična priroda i praktična osobnost čine je prijateljicom koja zna dati odličan savjet, ali samo kada je tražen jer ona se ne "petlja" samoinicijativno u tuđe stvari.

Također, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne.

Kada joj žele zahvaliti na pomoći, njezini prijatelji trebali bi to napraviti na diskretan način. Djevice su skeptične prema velikim gestama i glasnim iskazivanjima emocija. Više cijene jednostavne i tiše iskaze zahvalnosti.

Organizirane, pedantne i praktične djevice po prirodi su često rezervirane i pomalo sramežljive. Svim aspektima života predane su 100 posto. Lijepo, ali ponekad ih takva predanost izmori. Najbolji prijatelj za djevice je - ovan. Kada se djevica napokon odluči posvetiti sebi i zaželi se opuštanja, zarazna energija strastvenog, entuzijastičnog i živahnog avanturista ovna zasigurno će je pokrenuti.

Blake Lively rođena je u horoskopskom znaku djevice Razborite, predane, marljive: Doznajte sve o ženama djevicama

Djevičin perfekcionizam prenosi se i u prijateljske odnose. Djevica jednostavno ima potrebu truditi se oko svojih prijatelja i ne voli ih zanemarivati. Uvijek im pokušava pomoći na sve moguće načine i biti uz njih čim ju zatrebaju, a to je uistinu velika kvaliteta. Oni znaju da se uvijek mogu osloniti na svoju prijateljicu djevicu i sretni su zbog toga što znaju da će u njoj uvijek naći oslonac.

Prijateljice Kraljica svake zabave: Zašto je život bolji ako u njemu imate prijateljicu lavicu

Prijateljice Zašto prijateljstvo s brižnom horoskopskom račicom vrijedi čuvati?

Kada sa svojom prijateljicom djevicom idete u šoping, možete očekivati da će ona pažljivo provjeravati je li s artiklom koji joj se sviđa sve u redu, a njezinu istančanom oku ništa ne može promaknuti. Perfekcionistička narav djevice posebno se očituje u šopingu.

Prijateljice Zašto je život ljepši ako u njemu imate prijateljicu "blizančicu"?

Sabrana djevica sposobna je ostati pribrana i onda kada drugima to ne uspijeva pa će svojim primjerom pomoći i svojim prijateljima da ne izgube kontrolu i da se lakše nose sa stresom. Upravo tu sposobnost da ostane kul u teškim situacijama prijatelji najviše vole kod djevica.

Prijateljice Čuvat će vaše tajne: Zašto je dobro imati prijateljicu rođenu u znaku bika

Slika nije dostupna Puna života i pozitive: Zašto je dobro imati prijateljicu rođenu u znaku ovna

Djevice spadaju u možda i najiskrenije prijatelje, a dobro ih je imati uz sebe i jer instinktivno znaju točno što žele učiniti i kako to žele učiniti, a to je jako dobra osobina kada trebate pomoć. Ako slijedite savjete prijateljice djevice, problemi će vam izgledati lakši i podnošljiviji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju