Kupaći kostimi s gaćicama visokog struka već su godinama među najpopularnijim modelima.

Galerija

Gaćice visokog struka laskaju svakom obliku tijela, kamufliraju trbuščić te su idealan odabir za neodlučne dame jer se dvodijelni kupaći kostimi s takvim gaćicama nalaze negdje na sredini između klasičnog bikinija i jednodijelnog kupaćeg kostima.

Dodatnih nekoliko centimetara na donjem dijelu kupaćeg kostima ženama pruža osjećaj udobnosti, a među ljubiteljicama tog modela je i Antonija Mišura Sandrić.

Antonija Mišura Sandrić Foto: Antonija Misura Sandric/Instagram

Bivša košarkašica u svojoj kolekciji kupaćih kostima ima dvodijelni kupaći kostim sastavljen od topa sa širokim naramenicama i gaćica visokog struka. Bijela boja njezina kupaćeg kostima savršena je za dodatno naglašavanje preplanule puti.

Fotografije u kojima pozira u tom kostimu, naslonjena na dasku na surfanje, Antonija je objavila na svom profilu na Instagramu, a pratitelji su joj poručili da ima noge od milijun dolara.

U galeriji na početku teksta osim izdanja u kupaćem kostimu, možete pogledati i dio ljetnih kombinacija Antonije Mišure Sandrić koje vam mogu poslužiti kao modna inspiracija.

 

Antonija Mišura Sandrić: Popularna torbica i mini haljina za izdanje u kojem se lakše podnose vrućine

Kupaći kostimi slavnih trudnica: Koji je model najpopularniji u blaženom stanju?