Kupaći kostimi s gaćicama visokog struka već su godinama među najpopularnijim modelima.

Galerija Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić +6 Ljetna izdanja Antonije Mišure Sandrić

Gaćice visokog struka laskaju svakom obliku tijela, kamufliraju trbuščić te su idealan odabir za neodlučne dame jer se dvodijelni kupaći kostimi s takvim gaćicama nalaze negdje na sredini između klasičnog bikinija i jednodijelnog kupaćeg kostima.

Dodatnih nekoliko centimetara na donjem dijelu kupaćeg kostima ženama pruža osjećaj udobnosti, a među ljubiteljicama tog modela je i Antonija Mišura Sandrić.

Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić (Foto: Antonija Misura Sandric/Instagram)

Bivša košarkašica u svojoj kolekciji kupaćih kostima ima dvodijelni kupaći kostim sastavljen od topa sa širokim naramenicama i gaćica visokog struka. Bijela boja njezina kupaćeg kostima savršena je za dodatno naglašavanje preplanule puti.

Fotografije u kojima pozira u tom kostimu, naslonjena na dasku na surfanje, Antonija je objavila na svom profilu na Instagramu, a pratitelji su joj poručili da ima noge od milijun dolara.

U galeriji na početku teksta osim izdanja u kupaćem kostimu, možete pogledati i dio ljetnih kombinacija Antonije Mišure Sandrić koje vam mogu poslužiti kao modna inspiracija.

  Antonija Mišura Sandrić: Popularna torbica i mini haljina za izdanje u kojem se lakše podnose vrućine Antonija Mišura Sandrić Ljetna izdanja Antonije Mišure Sandrić Ljetna izdanja Antonije Mišure Sandrić +4 Ljetna izdanja Antonije Mišure Sandrić

Kupaći kostimi slavnih trudnica: Koji je model najpopularniji u blaženom stanju? Trudna Rihanna u šljokičastom bikiniju Tina Kunakey Emily Ratajkowski +3 Ashley Graham

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju