Kada bi vam netko dao zadatak da u ljetnu garderobu dodate samo jednu košulju koja će podizati svaku kombinaciju, brojni modni stručnjaci sugerirali bi vam prugasti model.

Galerija

Košulje ukrašene prugastim uzorkom nepogrešiv su odabir, posebno za topliji dio godine. Jednako su svestrane i klasične kao bijeli modeli, ali sa sobom donose i dozu šika, zbog čega im mnoge žene daju prednost pred bijelom klasikom.

Mogu se nositi uz traperice, suknje, finjak hlače... i uvijek izgledaju odlično.

Bez košulje na pruge teško je zamisliti i garderobu Francuskinja, po mnogima najbolje odjevenih žena na svijetu, a njezinih supermoći svjesna je i Antonija Mišura Sandrić.

U posljednjoj objavi na Instagramu lijepa Antonija nosi satensku bijelu košulju na tanke plave pruge. Košulja predimenzioniranog kroja dio je ponude brenda Stradivarius, dolazi u veličinama od XS do XL i košta 19,99 eura.

Košulja brenda Stradivarius - 3 Foto: Internetska stranica proizvođača

Antonija je košulju uparila s kožnatom plavom suknjom, a u ruci je nosila plavu torbicu s kožnatim smeđim detaljima koja neodoljivo podsjeća na torbu iz ponude modne kuće Longchamp, konkretno na mini model njihove kultne torbe Le Pliage.

"Zabranjene" tajice od 44 eura u kojima Antonija Mišura Sandrić izgleda fantastično

Mini divotica: Antonija Mišura Sandrić izgleda top u "preslatkoj haljini koju morate imati"