Antonija Mišura Sandrić rado dijeli modne inspiracije na svojim društvenim mrežama. Na svojem Instagramu nedavno je podijelila i jedno sportsko izdanje koje uvijek izazove rasprave.

Galerija Antonija Mišura Sandrić Tajice SWY, 44,99 eura - 3 Tajice SWY, 44,99 eura - 2 +0 Bešavne tajice SWY, 43,99 eura

Tajice koje imitiraju prirodnu boju kože ističe svaku i najmanju nesavršenost tijela.  Modni stručnjaci ih ne vole, a brojne dame ih izbjegavaju nositi – kako u teretani, tako i u bilo kojoj drugoj prilici - što je potvrdila i naša anketa. 

Antonija Mišura Sandrić nije jedna od njih. Bivša hrvatska košarkašica na svojem Instagram profilu nedavno je podijelila fotografije u sportskom kompletu upravo u boji kože, a koje joj odlično pristaju.

Odabrala je tajice slovenskog brenda SWY iza kojeg stoji kineziologinja i nutricionistica Petra Parovel, a koji je specijaliziran za prodaju odjeće za rekreativne aktivnosti i sport.

Riječ je o bešavnim tajicama nižeg struka koje su napravljene od 51 posto poliamida, 42 posta poliestera i 7 posto elastana u Turskoj. Prodaju se po cijeni od 43,99 eura.

Tajice SWY, 44,99 eura - 1 Bešavne tajice SWY, 43,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Uz ove tajice sparila je i crop top sa zatvaračem i dugim rukavima istog brenda, a ovo sportsko izdanje zaokružila sa šiltericom u bež boji, sunčanim naočalama te s nekoliko upečatljivih komada nakita.

  Mini divotica: Antonija Mišura Sandrić izgleda top u "preslatkoj haljini koju morate imati" Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić Mini haljina brenda Topshop +1 Mini haljina brenda Topshop

Antonija Mišura Sandrić nosi nepogrešivu jesensku kombinaciju Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić u haljini i kaubojkama Antonija Mišura Sandrić u haljini i kaubojkama +1 Kaubojke brenda Pull&Bear

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju