Moda je ciklična pojava. Jedan trend dođe, drugi ode. Međutim, postoje neki odjevni komadi koji ne ovise o trendovima i za koje uvijek ima mjesta u garderobi.

Galerija Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić Mini haljina brenda Topshop +1 Mini haljina brenda Topshop

Među tim su komadima i mini haljine. Kratke haljine posebno su omiljene u toplijem dijelu godine pa ćemo ih uskoro viđati na svakom koraku, ali odlično funkcioniraju i u hladnijem dijelu godine.

Među njihovim je obožavateljicama i Antonija Mišura Sandrić, koja je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u, kako je napisala, preslatkoj haljini koju morate imati.

Radi se o baršunastoj haljini modnog brenda Topshop. Haljina s naborima prati liniju tijela, ima V-izrez i jastučiće za ramena. Krasi je i efektan višebojni uzorak.

Mini haljina brenda Topshop Mini haljina brenda Topshop (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Haljina se prodaje na Asosu po cijeni od 46 funti (53,72 eura), a činjenica da su gotovo sve veličine rasprodane najbolji je dokaz da bi se s Antonijinim opisom haljine složile i brojne druge dame.

Bivša košarkašica svoje je pratitelje oduševila ovim izdanjem. "Haljina je top", "Najljepša" i "Predivna" neki su od komplimenata koje je dobila.

Antonija Mišura Sandrić u wow crnoj haljini s dodatkom koji sve više žena ubacuje u kombinacije Antonija Mišura Sandrić Zara, 8,95 eura H&M, 9,99 eura +2 Na-kd, 24,95 eura

Antonija Mišura Sandrić nosi nepogrešivu jesensku kombinaciju Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić u haljini i kaubojkama Antonija Mišura Sandrić u haljini i kaubojkama +1 Kaubojke brenda Pull&Bear

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju