Blake Lively uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama – bez obzira na to pozira li na crvenom tepihu u nekoj glamuroznoj kreaciji ili je uhvaćena objektivom fotoaparata u obavljanju svakodnevnih sitnica.

Otkako je svijet zadesila pandemija koronavirusa, Blake Lively poput drugih slavnih dama prednost daje udobnosti. Ne čudi stoga što je nedavno snimljena na ulicama New Yorka u vrlo ležernoj kombinaciji.

Blake Lively: Široka suknja i tenisice za izdanje u kojem se ljepotica rijetko kad viđa

Vrtoglave potpetice s potpisom omiljenog dizajnera Christiana Louboutina zamijenila je kožnatim sandalama ravnih potplata i otvorenih prstiju koje ne stišću stopala i omogućavaju nesmetano kretanje.

Američka glumica sparila ih je s crnom vestom i hlačama s nogavicama šireg kroja.

Udobna kombinacija omogućavala joj je veliku pokretljivost na ulici s obzirom na to da je u kolicima gurala šestogodišnju kćer James i četverogodišnju Inez, dok je u rukama nosila jednogodišnju Betty.

Primjećujete li ga? Tri izdanja Blake Lively na Met Gali koja dijele zanimljiv detalj

Izdanje je začinila efektnim remenom kojim je vizualno stanjila figuru i decentnom torbicom, a oči je zaklonila od znatiželjnih pogleda sunčanim naočalama.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te pronašli nekoliko modela sandala ravnih potplata na čičak po uzoru na Blake Lively.