Dječak Bloom glavna je zvijezda na društvenim mrežama svoje mame Maje Šuput, a u njihovim se zajedničkim trenucima mogu pronaći brojne mame.

Uvijek kažemo kako su djeca sasvim iskrena i kako nemaju filter pa su brojne mame doživjele da ih njihovi mališani počaste zanimljivim komentarima koji ponekad mogu zvučati i malo uvredljivo.

Upravo je takvu situacija na svome profilu na Instagramu objavila Maja Šuput.

U simpatičnom videu možemo vidjeti Blooma kako uživa u doručku. Mama je svog sina upitala kako je noćas spavao, a on je kroz smiješak, kao iz topa, ispalio – ti smrdiš!

Jesi li ti to meni rekao da ja smrdim? Upitala ga je iznenađena Maja. Gdje ja to smrdim?, nastavila je, a dječak je odgovorio: Tu! I pokazao prstom na svoju mamu.

Oboje su se nasmijali od srca, a u nastavku su se počeli nizati komentari u kojima su mame potvrdile da i njihovi mališani imaju ovakve provale.

Koji kralj, mali je hit, sigurno mu ne odgovara parfem, samo su neki od komentara ispod objave na kojoj nam je Bloom još jednom potvrdio kako nas mališani mogu iznenaditi i zabaviti kad to najmanje očekujemo.

Bloom Tatarinov na Sejšelima: 10 najslađih fotografija s odmora iz snova

"Budući alkar": Morate vidjeti kako Bloom k'o veliki jaše velikog konja, a tek mu je prvi put

Medeni Bloom nasmijao videom u kojem oponaša mamu Maju