Maja Šuput obožava putovati na egzotične destinacije, pa je i ove zime za odmor odabrala tople krajeve. Sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim dvogodišnjim sinčićem Bloomom pjevačica je otputovala na dvotjedni odmor na nestvarno lijepe Sejšele.

Galerija Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 10 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 7 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 8 +7 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela

Sejšeli, otočna država u zapadnom Indijskom oceanu, ostavlja bez riječi svojom rajskom ljepotom i prirodnim divotama. Taj raj na zemlji s najljepšim pješčanim plažama bio je idealna destinacija za ljetovanje usred zime pjevačice Maje Šuput i njezine obitelji.

Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 9 Bloom je na prekrasnim Sejšelima uživao na rajskim plažama (Foto: Instagram@majasuput)

Kao i uvijek, Maja je i s ovoga putovanja objavljivala fotografije na svom Instagramu, a na njima je glavna zvijezda, naravno, bio preslatki Bloom. Na Sejšelima su provodili bezbrižne dane, istraživali otok, uživali na plaži i u kupanju, a na plaži su imali i piknik za doručak. Nakon dva tjedna odmora iz snova došlo je vrijeme za povratak kući.

Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 2 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela (Foto: Instagram@majasuput)

Bilo nam je prekrasno, imamo stotine novih uspomena. A sad s plus 30 na minus 11, napisala je Maja Šuput na Instagramu za rastanak od predivnih Sejšela. A kako se Bloom s mamom i tatom proveo na Sejšelima pogledajte u galeriji na početku teksta u kojoj smo izdvojili deset njegovih najslađih fotografija.

Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 5 Bloom s mamom Majom Šuput na Sejšelima (Foto: Instagram@majasuput)

Zbog Bloomovih fotografija iz Miamija i sami poželimo otputovati na Floridu Bloom u Miamiju - 11 Bloom u Miamiju - 9 Bloom u Miamiju - 6 +8 Bloom u Miamiju - 4

Pogledajte kako se Bloom modno uskladio s mamom Majom Šuput u bež kombinaciji Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 2 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 5 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 3 +1 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju