Roditelji jako dobro znaju da su djeca najiskrenija bića. Ponekad su naši klinci brutalno iskreni, što dovodi do smiješnih i zabavnih situacija.

Galerija Bloom Bloom Tatarinov Bloom Tatarinov slavi treći rođendan u Dubaiju - 5 +7 Bloom Tatarinov u martama

Tako je i Bloom Tatarinov svojoj mami Maji Šuput bez suzdržavanja odlučio pokazati kakve grimase ona radi prilikom pjevanja.

Video Bloomove imitacije objavila je na svom službenom profilu na Instagramu i oduševila pratitelje. "On se meni ruga, je l' ovo moguće?" napisala je Maja.


"Ali ja tako ne pjevam!" zavapila je u videu. Međutim, Bloom se nije dao smesti i nastavio je svoj performans. Maja je inzistirala na tome da ona ne radi takve face, ali preslatki mališan ostao je pri svom i nastavio oponašati mamu.

Komentari su se nizali, a jedan je najbolje sažeo Bloomovu imitaciju: "Kakav kralj!"

Druga Majina pratiteljica primijetila je kako Bloom nije samo fizička kopija svoje mame nego i karakterna. "Spreman za zezanciju", zaključila je.

Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 5 Maja Šuput i Bloom Tatarinov (Foto: Instagram@majasuput)

Maja Šuput i Bloom Bloom je bilo najljepše ime za dečka, a evo koje je ime Maja Šuput bila pripremila za curicu

Bloom Tatarinov Ma što ti više treba u životu: Pogledajte kako je Bloom tati čestitao rođendan

Bloom Tatarinov slavi treći rođendan u Dubaiju - 3 Bloom Tatarinov slavi treći rođendan, pogledajte kakvo ga je iznenađenje dočekalo već ujutro

Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 10 Bloom Tatarinov na Sejšelima: 10 najslađih fotografija s odmora iz snova

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju