Koraljna boja baš je divna pa ne čudi da je upravo ta nijansa proglašena bojom 2019. godine, kao što je to predvidio Institut za boje Pantone.

Galerija

 

Preciznije, Pantone je istaknuo nijansu "Living Coral 16-1546" koja se opisuje kao društvena, nježna i puna duha te navode da je ona simbol unutarnje ljudske potrebe za optimizmom.

Želite li svoju svakodnevicu razigrati i uljepšati koraljnom bojom, predlažemo vam da svoju garderobu ponovite torbicom u ovoj nijansi

Svoja predviđanja o tome koja će boja obilježiti određenu godinu stručnjaci iz instituta Pantone temelje na novim modnim trendovima, novim tehnologijama te raznim socioekonomskim uvjetima. A optimizma nam svima itekako treba pa je izbor živahne, svježe i lijepe koraljne boje logičan izbor.

Boja je leća kroz koju doživljavamo svoje prirodne i digitalne stvarnosti. S obzirom na to da potrošači traže ljudski interakciju i društvenu povezanost, humanizirajuće i ohrabrujuće kvalitete ove druželjubive nijanse udaraju u žicu, kazala je Leatrice Eisman, izvršna direktorica Pantonea.

Kakve ljepotice! 20 štikli o kojima žene još uvijek sanjaju

Preporučuje Vogue: 30 komada koje je dobro imati u ormaru nakon 30. godine

Želite li i vi svoju svakodnevicu razigrati i uljepšati koraljnom bojom, predlažemo vam da svoju garderobu ponovite torbicom u ovoj nijansi kao "izmišljenoj" za tople dane. Kakve smo modele pronašli u trgovinama, pogledajte u fotogaleriji.

Torbe u koraljnoj boji iz trgovina - 1 Foto: PR

Pogledajte i:

Od 118 kuna: 10 tenisica u pastelnim nijansama koje vole i haljine i traperice