Koraljna boja baš je divna pa ne čudi da je upravo ta nijansa proglašena bojom 2019. godine, kao što je to predvidio Institut za boje Pantone.

Galerija Torbica u koraljnoj boji Torbe u koraljnoj boji iz trgovina - 4 Torbe u koraljnoj boji iz trgovina - 6 +4 Zara, 179,90 kn  

Preciznije, Pantone je istaknuo nijansu "Living Coral 16-1546" koja se opisuje kao društvena, nježna i puna duha te navode da je ona simbol unutarnje ljudske potrebe za optimizmom.

Želite li svoju svakodnevicu razigrati i uljepšati koraljnom bojom, predlažemo vam da svoju garderobu ponovite torbicom u ovoj nijansi

Svoja predviđanja o tome koja će boja obilježiti određenu godinu stručnjaci iz instituta Pantone temelje na novim modnim trendovima, novim tehnologijama te raznim socioekonomskim uvjetima. A optimizma nam svima itekako treba pa je izbor živahne, svježe i lijepe koraljne boje logičan izbor.

Boja je leća kroz koju doživljavamo svoje prirodne i digitalne stvarnosti. S obzirom na to da potrošači traže ljudski interakciju i društvenu povezanost, humanizirajuće i ohrabrujuće kvalitete ove druželjubive nijanse udaraju u žicu, kazala je Leatrice Eisman, izvršna direktorica Pantonea.

Obožavane štikle leptirice Sophije Webster Kakve ljepotice! 20 štikli o kojima žene još uvijek sanjaju

Slika nije dostupna Preporučuje Vogue: 30 komada koje je dobro imati u ormaru nakon 30. godine

Želite li i vi svoju svakodnevicu razigrati i uljepšati koraljnom bojom, predlažemo vam da svoju garderobu ponovite torbicom u ovoj nijansi kao "izmišljenoj" za tople dane. Kakve smo modele pronašli u trgovinama, pogledajte u fotogaleriji.

Torbe u koraljnoj boji iz trgovina - 1 Guess, 1289 kn Foto: PR

Pogledajte i:

Od 118 kuna: 10 tenisica u pastelnim nijansama koje vole i haljine i traperice Pull & Bear, 199,90 kn Adidas, 729 kn Zara, 349,90 kn +7 Stradivarius, 179,90 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju