Slobodno vrijeme glumica Bojana Gregorić Vejzović voli provoditi u šetnji Zagrebom, a njegove ulice i stare zgrade čine savršenu kulisu za fotografije. Tako se i dvorište zgrade Hrvatskog državnog arhiva pokazalo idealnim mjestom za fotografiranje pa je Bojana na svom Instagramu objavila dvije fotografije na kojima pozira ispred arhiva.

Galerija

Šetajući Zagrebom, Bojana Gregorić Vejzović zastala je na Trgu Marka Marulića i fotografirala se ispred zgrade Hrvatskog državnog arhiva prekrasne arhitekture.

U prvom planu ipak je bila prelijepa glumica i njezina modna kombinacija koja osvaja ležernom elegancijom. Stajling je složila od tri upečatljiva odjevna komada koji skupa čine tako dobru kombinaciju.

Plave traperice širih nogavica podigla je s crnim remenom s velikom ovalnom kopčom, a spojila ih je s bijelom košuljom bogato ukrašenom volanima, detaljem zbog kojeg i obična košulja postaje mamac za poglede. I kaput je divan, dugački model prljavo bijele boje, s pojasom oko struka i okruglim metalnim gumbima.

Bojana Gregorić Vejzović: Kratka haljina za nezaboravno izdanje na vjenčanju prije 14 godina

Bojana Gregorić Vejzović: Odvažna kombinacija koja je skupila hrpu komplimenata

Kaput je Bojaninom outfitu dao dodatnu dozu otmjenosti, a kada je riječ o obući glumica kazališta Gavella odlučila se za udobnost te je nosila cipele ravnog đona vrlo slične boje kakve je i kaput.

Iz epizode šetnja centrom, napisala je Bojana Gregorić Vejzović uz fotografije koje je rado podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Nadahnuti Bojaninim stilom, u trgovinama smo potražili bijele košulje koje će podići svaku odjevnu kombinaciju, a deset izdvojenih modela pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Levis (Europa 92), snižena cijena 419 kn (cijena prije sniženja 599 kn) Foto: Internetska stranica trgovine