Bijela košulja je modni klasik koji se nosi u različitim prigodama. Radi se o odjevnom komadu koji je idealan odabir za ležerne svakodnevne kombinacije, ali i za odlazak na poslovne sastanke.

Galerija

Bijela košulja može se nositi uz suknje i finjak hlače, kao i traperice. Odličan par su joj i i štikle i tenisice, a upravo je njezina svestranost razlog zbog kojeg ima svoje mjesto u većini garderoba.

Da bijela košulja može biti i dio sjajnim ljetnih kombinacija dokazala je glumica Bojana Gregorić Vejzović koja uživa na odmoru na Pelješcu.

Na svom profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira u bijeloj košulji s detaljima od čipke koji dominiraju prednjim dijelom.

Glumica je podvrnula rukave košulje koju je uparila s kratkim plavim trapericama. Izdanje je upotpunila ručnim satom i elegantnom ogrlicom, a njezini pratitelji poručili su joj da izgleda divno.

Svestrana bijela košulja će bez imalo sumnje biti nepobjedivi modni komad i u periodu pred nama, a za sve obožavateljice u galeriji na početku teksta izdvojili smo nekoliko modela iz trenutne ponude trgovina.

Najveći modni trendovi koji će se nositi ove jeseni

Bojana Gregorić Vejzović: Detalj zbog kojeg obična bijela košulja postaje mamac za poglede