Brigitte Macron voli jednostavne i elegantne modne komade koji uvijek privuku mnogo pažnje u Francuskoj, ali i diljem svijeta.

Prva dama Francuske privukla je mnoge poglede i tijekom šetnje sa svojim psom Nemom po Elizejskim poljanama u Parizu, gdje je razgledala izložbu na otvorenom belgijskog umjetnika Philippea Gelucka.

Na tom poznatom pariškom bulevaru, naime, izloženo je dvadesetak brončanih statua napravljenih prema njegovu popularnom strip-serijalu „La Chat“, koji je u izlazio u sklopu novina „La Soir“ u periodu od 1983. do 2013. godine.

Malo čudne ili efektne? Brigitte Macron u gležnjačama s netipičnom potpeticom

Za tu priliku Brigitte Macron odabrala je vrlo nosivo, ali upečatljivo izdanje kojem su dominirali komadi u omiljenim joj tamnoplavim nijansama za kojima često poseže, bez obzira na to odlazi li u važan državnički posjet sa suprugom ili u ležernu šetnju.

Prva dama zablistala je u uskim hlačama koje je sparila s baršunastim gležnjačama na visoku potpeticu, a koje su vizualno produžile cijelu figuru. Izdanje je dopunila jednostavnom pamučnom majicom i predimenzioniranom pelerinom te crnim šalom.

Brigitte Macron: Opasno dobre štikle prve dame za povijesni trenutak

Dakako, na licu je nosila zaštitnu masku bez koje je nemoguće zamisliti siguran izlazak na otvorenom od pojave koronavirusa.