Brigitte Macron voli jednostavne i elegantne modne komade koji uvijek privuku mnogo pažnje u Francuskoj, ali i diljem svijeta.

Prva dama Francuske privukla je mnoge poglede i tijekom šetnje sa svojim psom Nemom po Elizejskim poljanama u Parizu, gdje je razgledala izložbu na otvorenom belgijskog umjetnika Philippea Gelucka.

Na tom poznatom pariškom bulevaru, naime, izloženo je dvadesetak brončanih statua napravljenih prema njegovu popularnom strip-serijalu „La Chat“, koji je u izlazio u sklopu novina „La Soir“ u periodu od 1983. do 2013. godine.

Slika nije dostupna Malo čudne ili efektne? Brigitte Macron u gležnjačama s netipičnom potpeticom

Za tu priliku Brigitte Macron odabrala je vrlo nosivo, ali upečatljivo izdanje kojem su dominirali komadi u omiljenim joj tamnoplavim nijansama za kojima često poseže, bez obzira na to odlazi li u važan državnički posjet sa suprugom ili u ležernu šetnju.

Prva dama zablistala je u uskim hlačama koje je sparila s baršunastim gležnjačama na visoku potpeticu, a koje su vizualno produžile cijelu figuru. Izdanje je dopunila jednostavnom pamučnom majicom i predimenzioniranom pelerinom te crnim šalom.

Slika nije dostupna Brigitte Macron: Opasno dobre štikle prve dame za povijesni trenutak

Dakako, na licu je nosila zaštitnu masku bez koje je nemoguće zamisliti siguran izlazak na otvorenom od pojave koronavirusa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju