Francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte Macron sudjelovali su u proslavi 78. godišnjice oslobođenja općine i sela Bormes-les-Mimosas. Upravo se tamo nalazi ljetna rezidencija francuskog predsjednika, tvrđava Fort de Brégançon.

Galerija

Bračni par Macron tamo je proveo tri tjedna svojeg ljetnog godišnjeg odmora, a boravak su završili proslavom ove važne obljetnice.

Kao i obično, predsjednik je na ceremoniju došao u klasičnom odijelu, u kakvom se najčešće pojavljuje u poslovnim prigodama. Prva dama također je odjenula kombinaciju u kakvoj je često viđamo. Tamnoplave traperice skinny kroja kombinirala je s jednostavnom bijelom bluzom i kratkim sakoom u bijeloj boji.

Brigitte i Emmanuel Macron na proslavi 78. godišnjice oslobođenja općine Bormes-les-Mimosas Foto: Profimedia

I dok se većini komentatora na društvenim mrežama svidjelo njezino izdanje, bilo je i onih koji su joj zamjerili odabir hlača. Naime, neki smatraju da traperice nisu dovoljno svečane za ovakav tip događanja te općenito za službena pojavljivanja.

Umjesto traperica, koje doživljavaju kao previše ležeran model, prvu damu radije bi vidjeli u nekim klasičnim i elegantnijim hlačama, koje smatraju boljim odabirom.

Brigitte Macron na proslavi 78. godišnjice oslobođenja općine Bormes-les-Mimosas Foto: Profimedia