Francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte Macron sudjelovali su u proslavi 78. godišnjice oslobođenja općine i sela Bormes-les-Mimosas. Upravo se tamo nalazi ljetna rezidencija francuskog predsjednika, tvrđava Fort de Brégançon.

Galerija Brigitte i Emmanuel Macron na proslavi 78. godišnjice oslobođenja općine Bormes-les-Mimosas Brigitte Macron na proslavi 78. godišnjice oslobođenja općine Bormes-les-Mimosas Brigitte i Emmanuel Macron na proslavi 78. godišnjice oslobođenja općine Bormes-les-Mimosas +0 Brigitte Macron

Bračni par Macron tamo je proveo tri tjedna svojeg ljetnog godišnjeg odmora, a boravak su završili proslavom ove važne obljetnice.

Kao i obično, predsjednik je na ceremoniju došao u klasičnom odijelu, u kakvom se najčešće pojavljuje u poslovnim prigodama. Prva dama također je odjenula kombinaciju u kakvoj je često viđamo. Tamnoplave traperice skinny kroja kombinirala je s jednostavnom bijelom bluzom i kratkim sakoom u bijeloj boji.

Brigitte i Emmanuel Macron na proslavi 78. godišnjice oslobođenja općine Bormes-les-Mimosas Brigitte i Emmanuel Macron na proslavi 78. godišnjice oslobođenja općine Bormes-les-Mimosas (Foto: Profimedia)

I dok se većini komentatora na društvenim mrežama svidjelo njezino izdanje, bilo je i onih koji su joj zamjerili odabir hlača. Naime, neki smatraju da traperice nisu dovoljno svečane za ovakav tip događanja te općenito za službena pojavljivanja.

Traperice su...

glasova:

Umjesto traperica, koje doživljavaju kao previše ležeran model, prvu damu radije bi vidjeli u nekim klasičnim i elegantnijim hlačama, koje smatraju boljim odabirom.

Brigitte Macron na proslavi 78. godišnjice oslobođenja općine Bormes-les-Mimosas Brigitte Macron na proslavi 78. godišnjice oslobođenja općine Bormes-les-Mimosas (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju