Na pisti Victoria's Secreta u New Yorku u svojoj 56. godini prvi put se pojavila talijansko-francuska manekenka i pjevačica Carla Bruni te oduševila prisutne svojim prvim nastupom na toj prestižnoj reviji.

Galerija

Bruni, poznata po svojoj blistavoj karijeri u modnoj industriji, u kojoj je radila za modne kuće Chanel, Versace i Christian Dior, prošetala se pistom u senzualnom, crnom kompletu koji je naglašavao njenu bezvremensku ljepotu i eleganciju.

U svom odvažnom izdanju Bruni je nosila korzet s izloženim, svjetlucavim detaljima i izazovnim donjim dijelom, koji su dodatno naglašavali njenu figuru.

Bivša francuska prva dama plijenila je pažnju u čipkastom kombinezonu s detaljima ruža, upotpunjenom crnim anđeoskim krilima ukrašenim perlicama.

Modni dojam zaokružila je sjajnim nakitom i glamuroznim make-upom s breskvastim nijansama, koji su naglasili njezine prepoznatljive valovite smeđe pramenove.

Žao mi je jedino što moj muž nije ovdje. Mislim da bi dobio srčani udar, našalila se bivša francuska prva dama i supruga Nicolasa Sarkozyja.

Uspomena na ovaj nastup ostat će posebna jer dolazi godinu dana nakon što je Carla otkrila da se hrabro borila s dijagnozom raka dojke.

Carla Bruni na reviji 'Victoria's Secret' Foto: Profimedia

Prije četiri godine, u trenutku kada je saznala za dijagnozu, prošla je  operaciju, radioterapiju i hormonsku terapiju. Zahvaljujući redovitim mamografijama, njen rak otkriven je u ranoj fazi, prije nego što je postao agresivan.

Carla naglašava koliko je važno da se žene svake godine kontroliraju. Mamografija mi je spasila život, izjavila je te apelirala na žene diljem svijeta da ne zanemaruju tu vitalnu pretragu. Njen hrabri istup podsjeća nas da je zdravlje na prvom mjestu te da su redoviti samopregledi ključno oružje u borbi protiv raka dojke.

Svojom porukom o važnosti redovitih mamografija Carla Bruni šalje snažnu poruku svim ženama: Radite mamografiju svake godine. Vaši životi ovise o tome.

U galeriji na početku teksta pogledajte i ostale poznate manekenke na reviji Victoria's Secreta.

Carla Bruni na reviji 'Victoria's Secret' Foto: Profimedia

Tako to radi vječni top-model: Izdanje Carle Bruni o kakvom sanja svaki crveni tepih

Ovo je najljepši supermodel svih vremena po vašem odabiru