Catherine Middleton uključila se videopozivom u televizijsku emisiju The Morning with Holly Willoughby and Phillip Scofield kako bi predstavila svoju novu inicijativu pod imenom "Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020".

Ona poziva ljude iz Ujedinjenog Kraljevstva da svojom kamerom zabilježe duh vremena, nade i strahove s kojima se svi suočavanju u doba pandemije koronavirusa. Stotinu najboljih pristiglih fotografija bit će izloženo sljedeće godine u Natonal Portrait Gallery.

Catherine Middleton: Udoban pulover iz Zare u najljepšoj proljetnoj boji

Vojvotkinja od Cambridgea za rijetko pojavljivanje na televiziji iz svojeg doma odabrala je dugu maksi haljinu britanskog brenda Raey, koji je pokrenula Rachel Proud. Riječ je o dizajnerci koja je zanat ispekla radeći za TopShop, ali i Christophera Kanea, a čije se kreacije opisuju kao minimalističke i ženstvene.

Ne čudi stoga što se sviđaju i Catherine Middleton, koja je ljubiteljica upravo takvog stila. Žuta haljina Raey s decentnim cvjetnim uzorkom potječe iz proljetne kolekcije ovoga britanskog brenda iz 2018. godine te je rasprodana. Originalno se prodavala za 497 funti, odnosno oko 4300 kuna.

Žute ljepotice: 10 modela haljina u boji sreće već od 74 kune

Ovaj svileni maks model ima lepršavu suknju A-kroja koja vizualno stanjuje struk te razotkriva ženstvenu siluetu. Catherine Middleton kombinirala je tu sunčanu haljinu od stopostotne svile s visećim naušnicama Zoraida u obliku paprati.

Kako je izgledalo javljanje vojvotkinje u televizijsku emisiju The Morning with Holly Willoughby and Phillip Scofield, pogledajte u YouTube videu.