Catherine Middleton susrela se s jednom jako posebnom tinejdžericom, a njihov je zagrljaj raznježio i dirnuo mnoge.

Galerija

Princeza od Walesa u ožujku je objavila da boluje od raka te da uz veliku podršku obitelji kreće s liječenjem. Poruke potpore stizale su sa svih strane, a osmijeh na lice Catherine Middleton i njezinoj obitelji vratio se prošlog mjeseca kada je u emotivnom videu objavljeno da je princeza bolje i da je njezina kemoterapija uspješno završila.

Hrabra Kate polako se vraća na svoje dužnosti, a jedna od onih koje su je dočekale ovog tjedna zasigurno joj je ispunila srce te će joj još dugo ostati u sjećanju.

Naime, na službenom Instagram profilu princa i princeze od Walesa objavljene su dirljive fotografije druženja Catherine Middleton i 16-ogodišnje Liz iz Harrogatea u Yorkshireu koja je bila jedna od gošći prijema koji su William i Catherine organizirali. 

Mlada Liz talentirana je fotografkinja koja se bori s rakom, a opis ispod fotografija pun je ponosa i divljenja prema tom mladom biću:

Bilo mi je zadovoljstvo susresti se danas s Liz u Windsoru. Talentirana je mlada fotografkinja čije su nas snaga i kreativnost oboje inspirirali. Hvala ti što si s nama podijelila svoje fotografije i priču.

Osim što im je pokazala svoje fotografije, Liz je i snimila nekoliko fotografija s prijema na kojemu je prisustvovala, a William i Kate ponosno su ih objavili na svojemu profilu. 

Posebna zahvalnost i divljenje snažnoj djevojci

Ovo je bila prva dužnost princeze od Walesa nakon završetka njezina liječenja na kojoj je fotografiranje dozvoljeno, a kako i ne bi bilo, kada je snaga divne Liz nešto što zbilja vrijedi podijeliti sa svijetom.

Dirljiva poruka na Instagramu potpisana je s "W&C", a to znači da su ju William i Catherine sami sastavili i napisali, željeći tako istaknuti svoju zahvalnost i divljenje djevojci čija snaga, kao i snaga njezine obitelji koja je također bila na susretu.

Iza Catherine Middleton i kraljevske obitelji teški su dani, ali i nove borbe koje tek slijede pa ovakvi susreti i inspirativne priče zasigurno osnažuju princezu. Zagrljaj osobe koja je prolazi isto što i mi veliko je blago i snaga koju dobijemo takvim razumijevanjem teško se može mjeriti i s čim drugim.

Catherine Middleton i princ William u emotivnom videu su podijelili da je princezina kemoterapija gotova Foto: Profimedia

A kada je u pitanju tako mlada osoba koja se bori, ne odustaje i posvećuje se svojim talentima i kad je najteže, onda se samo možemo naježiti i s knedlom u grlu, ali i s osmijehom na licu diviti se snazi i odlučnosti.

Princeza od Walesa zablistala na Wimbledonu u društvu kćerkice Charlotte

Catherine Middleton u ovom izdanju mnoge podsjetila na Audrey Hepburn