Glumica Charlize Theron nekada je većinu svog vremena provodila u dva tipa obuće. U njezinim odjevnim kombinacijama izmjenjivale su se vrtoglavo visoke potpetice i sandale potpuno ravnih potplata.

Ukratko, noćna mora svakog ortopeda. Oni zagovaraju isključivo potpetice umjerene visine, a protive se i ravnim potplatima jer oni također nisu dobri za naša stopala.

Također su veliki zagovornici anatomske obuće, ali takve modele u mlađim danima izbjegavamo u širokom luku, sve dok nas stopala napokon ne zabole. Prije ili kasnije svi pokleknemo pred čarima raznih cipela s anatomskim gazištima jer naše noge zapamte svaku pogrešnu cipelu.

Top ili totalni flop? Modeli ljetnih sandala koji izazivaju podijeljena mišljenja

Pokleknula je! Model obuće koji Monica Bellucci godinama izbjegava

Možda se upravo to dogodilo i Charlize koja danas visoke potpetice čuva samo za crveni tepih, a u slobodno vrijeme viđamo je u tenisicama i - anatomskim natikačama.

Slavnu ljepoticu fotografi su snimili prilikom odlaska iz poznatog restorana Nobu, u kojem je ručala sa svojom djecom i prijateljicama.

Charlize je nosila anatomske natikače brenda Birkenstock od kojih se ne odvaja posljednjih godina. Nedavno smo je imali prilike vidjeti u crnom modelu, a sada je uz ležerni kombinezon obula smeđi model od brušene kože.

Kakve još anatomske natikače Charlize ima u svom ormaru, provjerite u galeriji.