Iako konačni odgovor na pitanje kako će u nadolazećim mjesecima, pa čak i do kraja ove godine, izgledati vjenčanja nitko ne zna, ljubav nije otkazana.

Iako su mnogi parovi odlučili otkazati svoje svečanosti za iduću godinu, postoje i oni koje će svoje sudbonosno da izreći u 2020., kako su i planirali, bez obzira hoće li njihovom velikom trenutku zapljeskati pet, 40 ili 240 ljudi.

U svakom slučaju, odjeća i obuća za vjenčanje svakako nisu nešto što se kupuje u posljednji trenutak (čast iznimkama) pa bez obzira hoćete li pred oltar ili matičara ove ili sljedeće godine, ovo je galerija za vas.

Planirali ste vjenčanje za 2020.? Evo kako će ona izgledati u bliskoj budućnosti

Svaka čast, mladenci! Fotografija s vjenčanja na koje su gosti ipak "došli"

Izdvojili smo, naime, ponudu cipela za svadbu koje znaju biti itekakav šoping izazov jer se trebaju uklopiti uz haljinu, ali i biti dovoljuno udobne za sate i sate plesanja. Osim bijelih modela, koje mladenke najčešće biraju tu su, tu su i modeli u drugim bojama koje su sve češći odabir za vjenčanja poput bež i zlatne.

Iako dio dama i za vjenčanje bira ravne cipele, ovaj put izdvojili smo cipele s potpeticom idealne za veliki dan, koje ćete moći nositi i u drugim svečanim prilikama.