Vjenčanja bez uzvanika postala su svakodnevica, ali zbog toga nisu ništa manje posebna i čarobna. Dapače, posebno su emocionalna, baš kao što je bilo jedno vjenčanje održano u San Franciscu.

Fotograf Vicens Forns iz Kalifornije objavio je na svom Facebooku fotografiju s vjenčanja na kojoj se nalaze mladenka, njezin otac i brojni gosti - ali samo na fotografijama!

Naime, kako njihova rodbina, prijatelji i drugi dragi ljudi nisu mogli biti na vjenčanju, mladenci su se dosjetili načina kako da barem simbolično budu s njima. Stavili su njihove fotografije na mjesta gdje bi inače sjedili u crkvi tijekom ceremonije vjenčanja i tako stvorili prizor za pamćenje.

Vjenčanje u Zadru u doba koronavirusa Zadarsko vjenčanje koje dokazuje da koronavirus ne može stati na kraj ljubavi

Vjenčanje u Banja Luci - 7 Vjenčane fotografije iz Banje Luke zbog kojih će mladenci pamtiti 2020. zauvijek  

Mladenka ulazi držeći za ruku svog oca. Jučer sam imao veliku sreću biti fotograf ovog vjenčanja u San Franciscu. Drugačije, ali posebno emocionalno vjenčanje. Ne zaboravimo da život ide dalje.

Čestitam, Emily i Parris, napisao je Vicens Forns uz fotografiju koja će sigurno biti jedna od najzapamćenijih fotografija s vjenčanja u doba koronavirusa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju