Vjenčanja bez uzvanika postala su svakodnevica, ali zbog toga nisu ništa manje posebna i čarobna. Dapače, posebno su emocionalna, baš kao što je bilo jedno vjenčanje održano u San Franciscu.

Fotograf Vicens Forns iz Kalifornije objavio je na svom Facebooku fotografiju s vjenčanja na kojoj se nalaze mladenka, njezin otac i brojni gosti - ali samo na fotografijama!

Naime, kako njihova rodbina, prijatelji i drugi dragi ljudi nisu mogli biti na vjenčanju, mladenci su se dosjetili načina kako da barem simbolično budu s njima. Stavili su njihove fotografije na mjesta gdje bi inače sjedili u crkvi tijekom ceremonije vjenčanja i tako stvorili prizor za pamćenje.

Slika nije dostupna Zadarsko vjenčanje koje dokazuje da koronavirus ne može stati na kraj ljubavi

Slika nije dostupna Vjenčane fotografije iz Banje Luke zbog kojih će mladenci pamtiti 2020. zauvijek  

Mladenka ulazi držeći za ruku svog oca. Jučer sam imao veliku sreću biti fotograf ovog vjenčanja u San Franciscu. Drugačije, ali posebno emocionalno vjenčanje. Ne zaboravimo da život ide dalje.

Čestitam, Emily i Parris, napisao je Vicens Forns uz fotografiju koja će sigurno biti jedna od najzapamćenijih fotografija s vjenčanja u doba koronavirusa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju