Rasprave o tajicama su kao i same tajice – nikad ne izlaze iz mode. Ovaj odjevni komad žene obožavaju zbog udobnosti koje pružaju, ali postoji čitav niz pravila vezanih uz njihovo kombiniranje.

Galerija

Tako neki modni znalci kažu da se nikad ne bi smjele nositi samostalno kao zamjena za hlače, a s druge strane, cijenjenje modne kuće poput Chanela ubacuju ih u svoje kolekcije upravo u tom "samostalnom" izdanju.

Izgleda da je jedino pravilo  o nošenju tajica to da ih možemo nositi kada poželimo - ako ih dobro iskombiniramo.

Kako to napraviti u kontekstu casual dnevnih kombinacija za jesensko-zimsku sezonu pokazala je Anita Franjić čije odjevne kombinacije možete pratiti na Instagram profilu @anitaswayy.

Anita je glavnim zagrebačkim trgom prošetala u kožnatim tajicama modnog brenda Zara koje izgledom podjsećaju na popularne "mokre" tajice. Kombinirala ih je s "oversize" bijelom košuljom, jaknom u bež nijansi i visokim bež čizmama širokih sara.

Kožnati komadi vrlo su popularno ove sezone pa ćemo tajice ovog tipa sigurno često viđati, pogotovo u kombinaciji s čizmama. Međutim, one jednako dobro mogu izgledati i u kombinaciji s tenisicama u nekoj ležernoj varijanti ili pak salonkama.

Naravno, većina žena voli svoje kombinacije zaokružiti dobrim make-upom, a za Anitin se pobrinula Iva Čuljak, vlasnica make-up studija "Made by Iva".