Da je jedan od muškaraca koji su svjesni svojeg izgleda i muževnosti, za Davida Beckhama to odavno znamo. I baš zbog tog samopouzdanja bez problema nosi komade od kojih muškarci inače zaziru.

Galerija

Jedan od najzgodnijih nogometaša svih vremena, David Beckham, prošetao je Parizom u društvu sina Cruza i njegove djevojke Jackie Apostel. Zaputili su se na ručak, a Davidovo modno izdanje za tu je prigodu bilo u neutralnim tonovima i pravo jesensko.

Odlično krojene bež hlače laskale su njegovoj fit figuri, a ležerna jakna odjevena preko obične bijele majice sve je baš dobro nadopunila. Naravno, udobnost je tu prije svega, pa su bijele tenisice bile logičan izbor.

Ono što dodatno privlači pažnju u ovom izdanju je detalj koji mnogi muškarci izbjegavaju – torbica. David Beckham nosio je jednostavnu, crnu torbicu, i to ne bilo koju.

Naime, odlučio se za slavni Hermes, i to za crnu Hermès Kelly Dépêche elegantnu mini aktovku sa zlatnim detaljem.

David Beckham u šetnji Parizom Foto: Profimedia

Iako ovakva torba koja ne izgleda strogo poslovno ili sportski kod mnogih muškaraca izaziva zazor zbog predrasuda da će s njom biti manje muževni, Beckham dokazuje suprotno. Ne samo da mu torbica nije oduzela na muževnosti, već je doprinijela kul i sofisticiranom izgledu i pokazala da ovaj modni dodatak može biti ključni dio i muške svakodnevne garderobe.

David Beckham u šetnji Parizom Foto: Profimedia

U galeriji pogledajte još slavnih muškaraca koji su prošetali noseći torbe. 

Da bar pegla po kućama! David Beckham neodoljiv je i dok obavlja kućanske poslove

Zbogom, dosadna odijela: Ovi Talijani nose komade od kojih se konzervativcima crvene obrazi