Bivši nogometaš i jedan od najzgodnijih muškaraca na svijetu, David Beckham, s obitelji je došao u Pariz kako bi podržao svoju suprugu Victoriu na njezinoj reviji u sklopu Tjedna mode.

Galerija David Beckham u sandalama i čarapama David Beckham u sandalama i čarapama David Beckham u sandalama i čarapama +3 David Beckham s djecom na Tjednu mode u Parizu

Nasmiješen je pozirao sa svojom djecom – Cruzom i Harper, a svo troje su odabrali modne kombinacije u kojima su privlačili poglede.

Prelijepa djevojka Harper odjenula je elegantnu bijelu haljinu koju je kombinirala s natikačama u nježnoj boji, a Cruz je, baš poput tate, izgledao kao markantan mladić u traperu od glave do pete i zelenim converse tenisicama.

David Beckham u sandalama i čarapama David Beckham s djecom na Tjednu mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Najviše pažnje ipak je privukla pomalo kontroverzna kombinacija popularnog nogometaša, u kojoj se posebno isticao jedan omraženi detalj koji se zadnjih nekoliko godina istaknuo kao poželjni modni trend.

David Beckham u sandalama i čarapama David Beckham (Foto: Profimedia)

Kao podlogu svoju modne kombinacije David je odjenuo običnu bijelu majicu. Kombinirao ju je s elegantnim odijelom u plavoj boji, a posebno su upečatljivi bili modni dodaci. Svoj outfit je zaokružio smeđom ceker torbom te sandalama u istoj boji, a ispod njih je odjenuo bijele čarape.

Kako Davidu Beckhamu stoji kombinacija čarapa i sandala?

glasova:

Čarape i sandale ne samo da su prihvaćene u zadnje vrijeme, već se radi o trendu koji je podjednako osvojio uličnu modu i modne piste.

David Beckham u sandalama i čarapama David Beckham u sandalama i čarapama (Foto: Profimedia)

O ovoj kontroverznoj modnoj kombinaciji raspravlja se u raznim kulturama. Negdje se radi o velikom promašaju, a negdje, pak, o hrabrom modnom odabiru kojega znaju nositi tek modno osviještene osobe.

David Beckham na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja - 10 Stav (i stas) Jamesa Bonda: Je li David Beckham najzgodniji frajer na kraljevskom vjenčanju?

U anketi nam recite što mislite o kombinaciji sandala i čarapa.

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju