Ljeto se bliži kraju, i kalendarski i temperaturno, a posljednje sunčane dane mnogi koriste kao priliku da, prije konačnog pospremanja u ormar, još koji put odjenu omiljene ljetne komade.

Galerija

Iako je slojevita jesen mnogima omiljeno godišnje doba, barem kada je u pitanju odijevanje, jednostavnost ljetnih kombinacija, koje vrlo često dolaze u kombinaciji s preplanulom puti također ima svojih čari, a ljetne kombinacije vrlo su često i dokaz da je već spomenuta jednostavnost često najbolji izbor.

Tri komada dovoljna: Njujorški street style koji se lako "kopira" i na hrvatskim ulicama  

Wow! Šik štikle koje izdužuju i tako dobro naglašavaju noge

Da je to usitinu tako potvrdila je i mlada Zagrepčanka Katarina Ravkin koja je centrom grada prošetala u kombinaciji idealnoj za oproštaj od ljeta 2019. godine.

Za šetnju Zagrebom Katarina je odjenula top na volane u nježnoj ružičastoj boji koji je kombinirala s kratkim traper-hlačama poderanih rubova.

I dok ćemo se od ovog modela hlača vrlo brzo oprostiti do idućeg ljeta, bijele tenisice koje je mlada šarmerica kombinirala uz sivi jeans nastavit ćemo viđati na gradskim ulicama i u nadolazećem razdoblju kao omiljeni dio jesenskih kombinacija.

Ljepotica iz Zagreba u hlačama od kojih se opraštamo do sljedećeg ljeta - 5 Foto: Slaven Janđel

Točka na "i" ljetnog izdanja bile su predimenzionirane damske sunačne naočale u crnoj boji i zlatna torbica.

Ljepotica iz Zagreba u hlačama od kojih se opraštamo do sljedećeg ljeta Foto: Slaven Janđel

U našoj galeriji pogledajte ovo izdanje zbog kojeg volimo ljeto, a pogledajte i 13 bijelih tenisica iz novih kolekcija koje svakom izdanju daju šik izgled:

13 bijelih tenisica iz novih kolekcija koje svakom izdanju daju šik izgled