U New Yorku se trenutačno održava Njujorški tjedan mode, a osim revija, veliku pažnju privlače i street style kombinacije koje se ovih dana mogu vidjeti na ulicama Velike Jabuke.

Galerija

Košulja-haljina već je nekoliko sezona jedan od najpopularnijih odjevnih predmeta, a taj efektni komad izabrala je i brazilska manekenka i misica Raissa Santana za dolazak na reviju brenda Libertine održanu u sklopu njujorškog Tjedna mode.

Raissa je izabrala model košulje-haljine na plavo-bijele pruge, a posebnost modelu daje i detalj u obliku resa na predjelu grudi. Košulja-haljina ima dugačke rukave i rusku kragnu te je dužine minice. Brazilska ljepotica kombinirala ju je uz bijele gležnjače na usku potpeticu i crvenu torbicu – jednostavna, a opet vrlo upečatljiva street style kombinacija.

Raissa Santana izabrala je jednostavnu, a opet vrlo upečatljivu kombinaciju za njujorški Tjedan mode
Raissa Santana izabrala je jednostavnu, a opet vrlo upečatljivu kombinaciju za njujorški Tjedan mode (Foto: AFP)

I na hrvatskim ulicama mogu se vidjeti sjajne street style kombinacije, a inspiracija se može pronaći i na njujorškim ulicama. U trgovinama smo pronašli tri modna komada s kojima se može složiti stajling sličan onom Raisse Santane, a što smo izdvojili, pogledajte u fotogaleriji.

Pogledajte i šarmericu iz centra Zagreba u hlačama koje ističu ženstvenost ljepše i od skinny modela:

Šarmerica iz centra Zagreba: Hlače koje ističu ženstvenost ljepše i od skinny modela