I ovoga vikenda mnoge su dame iskoristile slobodno vrijeme za šetnju gradom i druženje s prijateljicama. Visoke temperature i velika količina vlage u zraku razlozi su zbog kojih i dan prije prvog dana rujna mnoge od njih odabiru krake, slatke i udobne odjevne komade.

Galerija Šik dama iz centra Zagreba u kratkim hlačama - 3 Šik dama iz centra Zagreba u kratkim hlačama - 8 Šik dama iz centra Zagreba u kratkim hlačama - 6 +4 Šik dama iz centra Zagreba u kratkim hlačama - 5

Jedna od njih je plavokosa dama koja je pokazala kako je manje uvijek više i da je samo jedan efektan modni komad dovaljan za wow efekt.

Kratke tamnoplave hlače sparila je s klasičnom i udobnom bijelom majicom naglašenog ovratnika.

Street style izdanje lijepe mame iz Zagreba Lijepa mama iz Zagreba u hit natikačama koje posvuda viđamo

Ipak, najviše pogleda privlačile su njezine sandale – smeđi model s tirkiznim detaljem visokih potpetica koji osobito laska preplanuloj koži. Atraktivne sandale s resicama u pokretu su izvodile omamljujuću koreografiju koja je dominirala cijelom kombinacijom.

Šik dama iz centra Zagreba u kratkim hlačama - 2 Šik dama pokazala je kako elegancija nikad ne izlazi iz mode (Foto: Slaven Janđel)

Šik dama iz centra Zagreba izdanje je dovršila predimenzioniranom smeđom kožnatom torbom koja se savršeno uklopila sa cipelama, pozlaćenim okruglim naušnicama te sunčanim naočalama mačkastih okvira kojima je sakrila pogled od jakog kolovoškog sunca.

Pogledajte i 5 super izdanja koja su plijenila najviše pažnje na špici ovoga ljeta:

Kao iz reklama: Pet super izdanja koja su plijenila najviše pažnje na špici Mia Zovko Ljepotica iz Ilice u društvu posebne prijateljice - 2 Street style izdanje Kristine Prgić +3 Modna kombinacija Antonele Golobić - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju