Rita Ora voli eksperimentirati s modom, a svojim odjevnim kombinacija privlači pažnju bez obzira pozira li na crvenom tepihu nekog glamuroznog događanja ili ide na rođendansku proslavu prijatelju.

Galerija

Rita Ora privlačila je sve poglede i ispred restorana Miro u Londonu gdje je televizijski voditelj Vas J Morgan slavio rođendan.

Britanska pjevačica za ovu priliku odabrala je pamtljivu kreaciju – maksi haljinu s kapuljačom i otvorenim leđima koju je iskombinirala s crnim čizmama-platformama i upečatljivim komadima nakita.

Rita Ora u mrežastoj haljini brenda Cowboys of Habit - 4 Foto: Profimedia

Nosila je ručno rađenu haljinu bez rukava britanskog brenda Cowboys of Habit koja radi održive odjevne komade s razigranim i satiričnim pristupom modi.

Haljina je napravljena od rastezljivog mrežastog materijala u boji kože koji u potpunosti razotkriva tijelo i donje rublje. Točnije, razotkrio je silikonske naljepnice za bradavice koje je Rita Ora nosila umjesto grudnjaka.

Mrežasta haljina brenda Cowboys of Habit, 2500 kn Foto: Internetske stranice proizvođača

Kreacija Cowboys of Habit izazvala je i burne komentare na društvenim mrežama. Dok obožavatelji pjevačice hvale njezinu modnu odvažnost, postoji i velik broj onih koji se slažu da Rita pogriješila s izborom.

Adriana Lima: Goli trudnički trbuh koji je zasjenio sve haljine na crvenom tepihu u Cannesu



Rita ima sjajno tijelo i ima svako pravo pokazivati ga ako to želi. Doduše, nisam sigurna bi li htjela sjediti nasuprot nje u ovoj kombinaciji tijekom svog rođendanskog obroka, samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Što vi mislite?

Rita Ora u mrežastoj haljini brenda Cowboys of Habit - 5 Foto: Profimedia