Rita Ora voli eksperimentirati s modom, a svojim odjevnim kombinacija privlači pažnju bez obzira pozira li na crvenom tepihu nekog glamuroznog događanja ili ide na rođendansku proslavu prijatelju.

Galerija Rita Ora u mrežastoj haljini brenda Cowboys of Habit - 2 Rita Ora u mrežastoj haljini brenda Cowboys of Habit - 4 Rita Ora u mrežastoj haljini brenda Cowboys of Habit - 5 +1 Rita Ora u mrežastoj haljini brenda Cowboys of Habit - 1

Rita Ora privlačila je sve poglede i ispred restorana Miro u Londonu gdje je televizijski voditelj Vas J Morgan slavio rođendan.

Britanska pjevačica za ovu priliku odabrala je pamtljivu kreaciju – maksi haljinu s kapuljačom i otvorenim leđima koju je iskombinirala s crnim čizmama-platformama i upečatljivim komadima nakita.

Rita Ora u mrežastoj haljini brenda Cowboys of Habit - 4 Rita Ora u mrežastoj haljini brenda Cowboys of Habit (Foto: Profimedia)

Nosila je ručno rađenu haljinu bez rukava britanskog brenda Cowboys of Habit koja radi održive odjevne komade s razigranim i satiričnim pristupom modi.

Haljina je napravljena od rastezljivog mrežastog materijala u boji kože koji u potpunosti razotkriva tijelo i donje rublje. Točnije, razotkrio je silikonske naljepnice za bradavice koje je Rita Ora nosila umjesto grudnjaka.

Mrežasta haljina brenda Cowboys of Habit, 2500 kn Mrežasta haljina brenda Cowboys of Habit, 2500 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Kreacija Cowboys of Habit izazvala je i burne komentare na društvenim mrežama. Dok obožavatelji pjevačice hvale njezinu modnu odvažnost, postoji i velik broj onih koji se slažu da Rita pogriješila s izborom.

Adriana Lima: Goli trudnički trbuh koji je zasjenio sve haljine na crvenom tepihu u Cannesu Adriana Lima privlačila je mnoge poglede u Cannesu Adriana Lima u Balmainovoj kreaciji na crvenom tepihu u Cannesu s partnerom Andreom Lemmersom Adriana Lima u Cannesu +2 Adriana Lima željela je istaknuti svoj trudnički trbuh



Rita ima sjajno tijelo i ima svako pravo pokazivati ga ako to želi. Doduše, nisam sigurna bi li htjela sjediti nasuprot nje u ovoj kombinaciji tijekom svog rođendanskog obroka, samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Što vi mislite?

Je li mrežasta haljina Cowboys of Habit primjerena za odlazak na prijateljev rođendan u restoran?

glasova:

Rita Ora u mrežastoj haljini brenda Cowboys of Habit - 5 Rita Ora (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju