Doris Dragović održala je velik koncert u Osijeku pred tisućama obožavatelja koji su jedva dočekali dolazak glazbene dive u Slavoniju. Sjajno raspoložena Doris priredila je pravi spektakl svima koji su se sinoć okupili u osječkoj dvorani Gradski vrt.

Galerija

Kako to obično biva na ovako velikim koncertima, imala je i posebnu scensku garderobu za koju je zaslužna dizajnerica Anamarija Asanović.

Doris Dragović održala je koncert u Osijeku - 1 Foto: Borna Jaksic/Pixsell

Pjevačica je promijenila tri kombinacije tijekom večeri. Nosila je teatralnu crnu haljinu ukrašenu zlatnim dukatima, zatim i jednostavnu crvenu haljinu s drapiranim detaljima na predjelu trbuha, a glavna modna zvijezda večeri bilo je njezino odijelo.

Doris Dragović održala je koncert u Osijeku - 4 Foto: Borna Jaksic/Pixsell

Iako najčešče haljine percipiramo kao idealan odjevni komad za važne, svečane i glamurozne prigode, Doris Dragović pokazala je da upravo odijelo ponekad može biti i bolji odabir, pogotovo kada je efektno i dobro krojeno.

Doris Dragović održala je koncert u Osijeku - 5 Foto: Borna Jaksic/Pixsell

Nosila je klasično bijelo odijelo sa strukiranim sakoom i hlačama užeg i kraćeg kroja. Samo po sebi ono bi bilo vrlo neutralno i jednostavno da nije bilo glamuroznog dodatka u obliku crvenog plašta sa šljokicama, koji je oko struka vezan u mašnu.

Dodatkom kontrastnog efektnog plašta, decentno odijelo tako je postalo spektakularan modni adut.

Doris Dragović održala je koncert u Osijeku - 3 Foto: Borna Jaksic/Pixsell

Hlače su spektakl: Izdanje Doris Dragović u kojem je i bluza pravi magnet za poglede

Poput božice pobjede: Impresivna kombinacija Doris Dragović sa zlatnim štitom koji šalje poruku

Ave, Doris! Veličanstvena haljina stvorena za žene koje volimo zvati kraljicama