Nijedan Disneyjev crtić u povijesti nije oduševio, razgalio i očarao svijet kao "Snježno kraljevstvo". Zato je potpuno logično da su u najvećoj tvornici mašte i snova odlučili napraviti nastavak najgledanijeg animiranog filma svih vremena.


Prvi teaser trailer za "Snježno kraljevstvo 2" donosi tek djelić onoga što nas čeka u nastavku Disneyjeva crtića koji je osvojio svijet.

Na početku dvominutnog trailera vidimo princezu Elsu kako svom snagom trči u more pretvarajući ga u led koristeći svoje moći koje joj omogućuju da trči po ledu. Međutim, svaka mogućnost herojskog trijumfa doslovno je raznesena u komadiće kada se led razbije i Elsa iznenada uroni ispod vode dok je valovi preplave.

Prvi teaser trailer za 'Snježno kraljevstvo 2' donosi tek djelić onoga što nas čeka u nastavku Disneyjevog crtića koji je osvojio svijet



Mračna atmosfera trailera nastavlja se s prizorima kraljevstva Arendelle koje djeluje poprilično sumračno, a vidimo i Kristoffa kako jaše u bitku te Annu koja koristi mač kako bi se obranila...

 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

 

Iako objavljen prije jednog dana, trailer za "Snježno kraljevstvo 2" već je uspio ući u povijest – s rekordnih 116,4 milijuna pregleda u 24 sata postao je najgledaniji animirani trailer svih vremena.

U "Snježno kraljevsto 2" vraćaju se glumci iz originalnog filma - Idina Menzel (Elsa), Kristen Bell (Anna), Jonathan Groff (Kristoff) i Josh Gad (Olaf), a prema nekim napisima glumačkoj ekipi koja daje glasove likovima pridružili su se i Evan Rachel Wood i Sterling K. Brown. U hrvatskoj verziji glasove likovima dali su Kristina Krepela (Elsa), Sementa Rajhard (Anna), Andrej Dojkić (Kristoff), Ronald Žlabur (Olaf) te drugi glumci, a a s obzirom na fantastično odrađen posao, nećemo imati ništa protiv ako se ista glumačka ekipa ponovi u nastavku.

O radnji "Snježnog kraljevstva 2" ne zna se ništa drugo osim prikazanog u traileru, ali možemo pretpostaviti da nam se sprema još jedan animirani megahit. "Snježno kraljevstvo" animirani je film s najvećom zaradom u povijesti te je osvojio dvije nagrade Oscar, za najbolji animirani film i najbolju originalnu pjesmu "Let It Go" (u hrvatskom prijevodu "Puštam sve").

Premijera crtića "Snježno kraljevstvo 2" najavljena je za 22. studenog.