Nijedan Disneyjev crtić u povijesti nije oduševio, razgalio i očarao svijet kao "Snježno kraljevstvo". Zato je potpuno logično da su u najvećoj tvornici mašte i snova odlučili napraviti nastavak najgledanijeg animiranog filma svih vremena.


Prvi teaser trailer za "Snježno kraljevstvo 2" donosi tek djelić onoga što nas čeka u nastavku Disneyjeva crtića koji je osvojio svijet.

Na početku dvominutnog trailera vidimo princezu Elsu kako svom snagom trči u more pretvarajući ga u led koristeći svoje moći koje joj omogućuju da trči po ledu. Međutim, svaka mogućnost herojskog trijumfa doslovno je raznesena u komadiće kada se led razbije i Elsa iznenada uroni ispod vode dok je valovi preplave.

Prvi teaser trailer za 'Snježno kraljevstvo 2' donosi tek djelić onoga što nas čeka u nastavku Disneyjevog crtića koji je osvojio svijet



Mračna atmosfera trailera nastavlja se s prizorima kraljevstva Arendelle koje djeluje poprilično sumračno, a vidimo i Kristoffa kako jaše u bitku te Annu koja koristi mač kako bi se obranila...

 

 

 

Iako objavljen prije jednog dana, trailer za "Snježno kraljevstvo 2" već je uspio ući u povijest – s rekordnih 116,4 milijuna pregleda u 24 sata postao je najgledaniji animirani trailer svih vremena.

U "Snježno kraljevsto 2" vraćaju se glumci iz originalnog filma - Idina Menzel (Elsa), Kristen Bell (Anna), Jonathan Groff (Kristoff) i Josh Gad (Olaf), a prema nekim napisima glumačkoj ekipi koja daje glasove likovima pridružili su se i Evan Rachel Wood i Sterling K. Brown. U hrvatskoj verziji glasove likovima dali su Kristina Krepela (Elsa), Sementa Rajhard (Anna), Andrej Dojkić (Kristoff), Ronald Žlabur (Olaf) te drugi glumci, a a s obzirom na fantastično odrađen posao, nećemo imati ništa protiv ako se ista glumačka ekipa ponovi u nastavku.

O radnji "Snježnog kraljevstva 2" ne zna se ništa drugo osim prikazanog u traileru, ali možemo pretpostaviti da nam se sprema još jedan animirani megahit. "Snježno kraljevstvo" animirani je film s najvećom zaradom u povijesti te je osvojio dvije nagrade Oscar, za najbolji animirani film i najbolju originalnu pjesmu "Let It Go" (u hrvatskom prijevodu "Puštam sve").

Premijera crtića "Snježno kraljevstvo 2" najavljena je za 22. studenog.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju