Princ Harry i Meghan Markle posjetili su Jamajku te su sudjelovali na premijeri biografskog filma o Bobu Marleyju.

Galerija

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na premijeru u Kingstonu stigli su dobro raspoloženi. Nasmijani par fotografi su tako ulovili tijekom druženja s ekipom iz filma "Bob Marley: One Love", a posebnu pozornost privukla je, kao i uvijek, odjevna kombinacija Meghan Markle.

Gornji dio vojvotkinjine kombinacije činio je crni top na tanke bretele koji je uparila s dugom crnom suknjom modne kuće Carolina Herrera.

Princ Harry i Meghan Markle Foto: Profimedia

Svilena balska kreacija sa svjetlucavim završetkom ima pripijeni pojas oko struka, ispod se počinje blago širiti, a njezini mekani nabori sežu sve do poda.

Suknja modne kuće Carolina Herrera Foto: Internetska stranica proizvođača

Elegantnu kombinaciju vojvotkinja je upotpunila efektnim zlatnim naušnicama, a za dozu elegancije zaslužna je i frizura, kosa oblikovana u nisku punđu s razdjeljkom po sredini.

U ruci je nosila clutch torbicu modne kuće Jimmy Choo, njihov model "J Box" u crnoj boji, sa zlatnim metalnim detaljima.

Clutch torbica modne kuće Jimmy Choo Foto: Internetska stranica proizvođača

Na društvenim mrežama to je izdanje skupilo cijeli niz komplimenata najviše zahvaljujući suknji.

Izgleda nevjerojatno u ova dva komada. Suknja jednostavno oduzima dah, a ova crna jednostavna kombinacija savršena je i prikladna za događaj, jedan je od komentara.

Premijera filma Bob Marley: One love Foto: Profimedia

Izgleda odlično, pogotovo mi se sviđa suknja, još je jedan kompliment.

Ipak, dio komentatora uspio je pronaći sitnu zamjerku ovom izdanju. Mišljenja su da bi kombinacija bila bolja da je umjesto topa vojvotkinja odjenula elegantnu bluzu. Što vi mislite?

Meghan Markle u haljini koja se nosi kad nikoga ne želite zasjeniti

Suknje na sniženju već od pet eura: 15 mini, midi i maksi modela koje nećete skidati sa sebe