Princ Harry i Meghan Markle posjetili su Jamajku te su sudjelovali na premijeri biografskog filma o Bobu Marleyju.

Galerija Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Premijera filma Bob Marley: One love +3 Premijera filma Bob Marley: One love

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na premijeru u Kingstonu stigli su dobro raspoloženi. Nasmijani par fotografi su tako ulovili tijekom druženja s ekipom iz filma "Bob Marley: One Love", a posebnu pozornost privukla je, kao i uvijek, odjevna kombinacija Meghan Markle.

Gornji dio vojvotkinjine kombinacije činio je crni top na tanke bretele koji je uparila s dugom crnom suknjom modne kuće Carolina Herrera.

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia)

Svilena balska kreacija sa svjetlucavim završetkom ima pripijeni pojas oko struka, ispod se počinje blago širiti, a njezini mekani nabori sežu sve do poda.

Suknja modne kuće Carolina Herrera Suknja modne kuće Carolina Herrera (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Elegantnu kombinaciju vojvotkinja je upotpunila efektnim zlatnim naušnicama, a za dozu elegancije zaslužna je i frizura, kosa oblikovana u nisku punđu s razdjeljkom po sredini.

U ruci je nosila clutch torbicu modne kuće Jimmy Choo, njihov model "J Box" u crnoj boji, sa zlatnim metalnim detaljima.

Clutch torbica modne kuće Jimmy Choo Clutch torbica modne kuće Jimmy Choo (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Na društvenim mrežama to je izdanje skupilo cijeli niz komplimenata najviše zahvaljujući suknji.

Izgleda nevjerojatno u ova dva komada. Suknja jednostavno oduzima dah, a ova crna jednostavna kombinacija savršena je i prikladna za događaj, jedan je od komentara.

Premijera filma Bob Marley: One love Premijera filma Bob Marley: One love (Foto: Profimedia)

Izgleda odlično, pogotovo mi se sviđa suknja, još je jedan kompliment.

Ova suknja...

glasova:

Ipak, dio komentatora uspio je pronaći sitnu zamjerku ovom izdanju. Mišljenja su da bi kombinacija bila bolja da je umjesto topa vojvotkinja odjenula elegantnu bluzu. Što vi mislite?

Meghan Markle u haljini koja se nosi kad nikoga ne želite zasjeniti Meghan Markle u haljini brenda Proenza Schouler Meghan Markle na događanju Power of Women u haljini brenda Proenza Schouler Salonke Aquazzura +2 Torba Proenza Schouler

Suknje na sniženju već od pet eura: 15 mini, midi i maksi modela koje nećete skidati sa sebe Na sniženju se mogu pronaći i kožnate suknje AD twenty  (Europa92), snižena s 59,99 na 41,99 eura s.Oliver, snižena s 39,99 na 20,99 eura +12 Pull&Bear, snižena s 29,99 na 12,99 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju