Eva Longoria nije propustila 12. turnir u golfu koji svake godine upriliči dobrotvorna organizacija The George Lopez Foundation. Među slavnima koji se nisu propustili okušati u igranju golfa bila je i 44-godišnja glumica koja je na događanje došla u "golim" štiklama.

Galerija

 

Za turnir u golfu održan u klubu Lakeside Country Club u Los Angelesu, koji svake godine okupi nemali broj holivudskih zvijezda, Eva Longoria odabrala je prikladno casual odjevno izdanje.

Zbog iluzije nevidljivosti, ovakav model 'golih' natikača laska nogama jer ih produžuje, ali s druge strane plastični dio može biti neudoban

Hlače boje pijeska cigareta-kroja i dužine do gležnja slavna ljepotica kombinirala je uz jednostavnu, ali malo finiju bijelu majicu i tanki remen u puderastoj nijansi modne kuće Chanel. Zanimljive su bile i Evine natikače s potplatom i visokom tankom potpeticom u boji kože, dok je dio natikača koji drži nogu izrađen od prozirnog materijala nalik plastici.

Zbog iluzije nevidljivosti ovakav model laska nogama jer ih produžuje, ali s druge strane plastični dio može biti neudoban i urezati se u kožu, zbog čega ovakve "gole" natikače znaju biti nemilosrdne prema stopalima. Ipak, 44-godišnja glumica mislila je i na praktičnost te se za igranje golfa preobukla u bijele sportske cipele. Ležernu kombinaciju u svježim, svijetlim tonovima Eva je upotpunila s tankom ogrlicom, tankim prstenjem, zlatnim satom i sunčanim naočalama s tankim metalnim okvirom.

Prije 18 godina i sad: Fotodokaz da Eva Longoria s godinama izgleda sve bolje

Eva Longoria: Lagani trik s kojim trbuščiću neće biti ni traga

Gustu smeđu kosu nosila je raspuštenu, a lice dodatno uljepšala make-upom u zemljanim tonovima.

Eva Longoria u \'golim\' štiklama - 3 Foto: Guliver/Cover Images