Franka Batelić posjetila je imanje svoje bake Silvane u Istri gdje je pjevačica odrasla te je na svom Instagramu objavila fotografije na kojoj pozira na ovom idiličnom mjestu.

Prelijepa Franka skinula je cipele i sa širokim osmijehom na licu zaplesala na ovom, kako kaže, za nju najmirnijem kutku na planeti.

Na fotografiji Franka nosi crni crop top dugačkih rukava i duboke crne gaćice koje se vide ispod suknje od prozirnog bijelog tila. Dugačka suknja izrađena od obilnije količine materijala ima i lepršave volane koji ovaj model čine još atraktivnijim.

Svakako je riječ o modelu "gole" suknje koju se mnoge žene ne bi usudile nositi bez tajica, a i u takvoj kombinaciji izgledala bi efektno i jako dobro.

Franka Batelić: Kožnate hlače i mrak čizme kao top-kombinacija za prezgodnu trudnicu

Uz ritmove najdražeg Jovanottija, u za mene najmirnijem kutku na planeti, jednom od onih rijetkih mjesta gdje sam potpuno slobodna. Imanje moje none Silvane na kojem su odrasle generacije i generacije obitelji. Na tom istom kamenu, na toj istoj zemlji odrasla sam i ja. Baš na ovoj travi na kojoj sada plešem, plesat će i smijati se i moja djeca... To su te stvari zbog kojih te toliko volim - živote moj. Hvala ti, napisala je 28-godišnja pjevačica uz fotografiju.