Lavina emocija i pozitivne energije te plesne točke koje su nam svake nedjelje oduzimale dah, samo su djelić onoga što nam je proteklih tjedana na male ekrane donosio „Ples sa zvijezdama“.

Galerija

U posljednjoj emisiji ove sezone za titulu pobjednika bore se Marco Cuccurin i Paula Tonković, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec te Frano Ridjan i Gabriela Pilić.

Baš kako i priliči velikom finalu, ove nas nedjelje očekuje pravi glazbeno – scenski spektakl. Osim dobro uvježbanih plesnih točaka, pažnju nam uvijek privuku i besprijekorne odjevne kombinacije, bez kojih velika pozornica popularnog showa ne bi bila ista.

Pjevačica i članica žirija Franka Batelić ima istančan modni ukus, a to nam je pokazala i današnjom odjevnom kombinacijom, koju je za nju pripremila stilistica Jasenka Tudor Bevanda.

Franka je u finalnoj emisiji zasjala u impresivnoj odjevnoj kombinaciji s potpisom hvaljenog makedonskog dizajnera Mitka Zanova, s čijom je kombinacijom i otvorila ovogodišnju sezonu Plesa sa zvijezdama.

Franka Batelić u finalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama Foto: Nova TV

Kombinacija u boji ljubav sastoji se od elegantnih hlača koje se spajaju s cipelama, dojmljivog korzeta s vrlo efektnom mašnom te grandioznog šlepa spojenog na korzet koji je cijeloj kombinaciji dodao wow efekt.

Kosu je oblikovala u šarmantni niski konjski rep, dok je prirodu ljepotu naglasila vlastitom linijom kozmetike, s kojom je posebno naglasila oči.

Točka na i njezina finalnog outfita je srebrni nakit luksuznog brenda Swarowski, od kojega su se posebno istaknule asimetrične naušnice, ogrlica te prstenje.

Kakav povratak! Franka Batelić u haljini dostojnoj Oscara

U galeriji na početku teksta prisjetite se Frankinih izdanja iz prošlih emisija ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama.

Franka Batelić u finalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama Foto: Nova TV