Kreatori modnih trendova inspiraciju crpe i iz prošlih vremena, pa je tako frizura koja će biti popularna ove godine zapravo povratak trenda iz devedesetih.

 

Najupečatljiviju povratničku verziju hit-frizure iz devedesetih nosila je Jennifer Lopez na nedavnoj dodjeli nagrada Screen Actors Guild Awards, a nakon nje i Dua Lipa na dodjeli Grammyja. Riječ je o zapravo vrlo jednostavnom stilu koji može "isfurati" svatko s dužom kosom – razdjeljak je na sredini, kosa je svezana u rep ili punđu s dva tanka pramena puštena sa svake strane lica.

Upravo su ta dva puštena pramena ono što ovu istovremeno ležernu i urednu frizuru čini upečatljivom i drugačijom. Ovaj mladenački stil koji smo obožavali devedesetih volimo i zbog toga jer pristaje svakom obliku lica te ga lijepo uokviruje, u što se možete uvjeriti i u našoj galeriji u kojoj smo skupili fotografije poznatih dama koje nose ovakvu frizuru.

Bez greške: Četiri boje kose koje pristaju baš svakom tenu

"Milenijski koral": Boja kose zbog koje će se u 2019. mnogi odvažiti na promjenu

Čak i kad je "neuredna": Frizura koja nepogrešivo pristaje ženama u 30-ima

Inačica frizure čijem se povratku veselimo je samo jedan pušteni pramen, kako je nosila Ariana Grande na dodjeli nagrada Grammy prije tjedan dana.