Kreatori modnih trendova inspiraciju crpe i iz prošlih vremena, pa je tako frizura koja će biti popularna ove godine zapravo povratak trenda iz devedesetih.

Galerija

 

Najupečatljiviju povratničku verziju hit-frizure iz devedesetih nosila je Jennifer Lopez na nedavnoj dodjeli nagrada Screen Actors Guild Awards, a nakon nje i Dua Lipa na dodjeli Grammyja. Riječ je o zapravo vrlo jednostavnom stilu koji može "isfurati" svatko s dužom kosom – razdjeljak je na sredini, kosa je svezana u rep ili punđu s dva tanka pramena puštena sa svake strane lica.

Upravo su ta dva puštena pramena ono što ovu istovremeno ležernu i urednu frizuru čini upečatljivom i drugačijom. Ovaj mladenački stil koji smo obožavali devedesetih volimo i zbog toga jer pristaje svakom obliku lica te ga lijepo uokviruje, u što se možete uvjeriti i u našoj galeriji u kojoj smo skupili fotografije poznatih dama koje nose ovakvu frizuru.

Bez greške: Četiri boje kose koje pristaju baš svakom tenu

Inačica frizure čijem se povratku veselimo je samo jedan pušteni pramen, kako je nosila Ariana Grande na dodjeli nagrada Grammy prije tjedan dana.

Povratak frizure iz 90-ih koja pristaje svakom licu - 1
Ariana Grande na dodjeli nagrada Grammy prije tjedan dana (Foto: Getty Images)