Kreatori modnih trendova inspiraciju crpe i iz prošlih vremena, pa je tako frizura koja će biti popularna ove godine zapravo povratak trenda iz devedesetih.

Galerija Povratak frizure iz 90-ih koja pristaje svakom licu - 4 Povratak frizure iz 90-ih koja pristaje svakom licu - 3 Povratak frizure iz 90-ih koja pristaje svakom licu - 2 +2 Bella Hadid  

Najupečatljiviju povratničku verziju hit-frizure iz devedesetih nosila je Jennifer Lopez na nedavnoj dodjeli nagrada Screen Actors Guild Awards, a nakon nje i Dua Lipa na dodjeli Grammyja. Riječ je o zapravo vrlo jednostavnom stilu koji može "isfurati" svatko s dužom kosom – razdjeljak je na sredini, kosa je svezana u rep ili punđu s dva tanka pramena puštena sa svake strane lica.

Upravo su ta dva puštena pramena ono što ovu istovremeno ležernu i urednu frizuru čini upečatljivom i drugačijom. Ovaj mladenački stil koji smo obožavali devedesetih volimo i zbog toga jer pristaje svakom obliku lica te ga lijepo uokviruje, u što se možete uvjeriti i u našoj galeriji u kojoj smo skupili fotografije poznatih dama koje nose ovakvu frizuru.

Bez greške: Četiri boje kose koje pristaju baš svakom tenu Gigi Hadid Selena Gomez ima čokoladnu nijansu kose Lauren Conrad ima pozlaćenu nijansu kose +0 Jennifer Lopez ima mednu nijansu kose

Frizura "Milenijski koral": Boja kose zbog koje će se u 2019. mnogi odvažiti na promjenu

Frizura koja nepogrešivo pristaje ženama iznad 30 godina - 3 Čak i kad je "neuredna": Frizura koja nepogrešivo pristaje ženama u 30-ima

Inačica frizure čijem se povratku veselimo je samo jedan pušteni pramen, kako je nosila Ariana Grande na dodjeli nagrada Grammy prije tjedan dana.

Povratak frizure iz 90-ih koja pristaje svakom licu - 1 Ariana Grande na dodjeli nagrada Grammy prije tjedan dana (Foto: Getty Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju