Kreatori modnih trendova inspiraciju crpe i iz prošlih vremena, pa je tako frizura koja će biti popularna ove godine zapravo povratak trenda iz devedesetih.

 

Najupečatljiviju povratničku verziju hit-frizure iz devedesetih nosila je Jennifer Lopez na nedavnoj dodjeli nagrada Screen Actors Guild Awards, a nakon nje i Dua Lipa na dodjeli Grammyja. Riječ je o zapravo vrlo jednostavnom stilu koji može "isfurati" svatko s dužom kosom – razdjeljak je na sredini, kosa je svezana u rep ili punđu s dva tanka pramena puštena sa svake strane lica.

Upravo su ta dva puštena pramena ono što ovu istovremeno ležernu i urednu frizuru čini upečatljivom i drugačijom. Ovaj mladenački stil koji smo obožavali devedesetih volimo i zbog toga jer pristaje svakom obliku lica te ga lijepo uokviruje, u što se možete uvjeriti i u našoj galeriji u kojoj smo skupili fotografije poznatih dama koje nose ovakvu frizuru.

Bez greške: Četiri boje kose koje pristaju baš svakom tenu Gigi Hadid s bež nijansom kose Selena Gomez s čokoladnom nijansom kose Lauren Conrad s pozlaćenom nijansom kose +1 Jennifer Lopez s mednom nijansom kose

Frizura "Milenijski koral": Boja kose zbog koje će se u 2019. mnogi odvažiti na promjenu

Frizura koja nepogrešivo pristaje ženama iznad 30 godina - 3 Čak i kad je "neuredna": Frizura koja nepogrešivo pristaje ženama u 30-ima

Inačica frizure čijem se povratku veselimo je samo jedan pušteni pramen, kako je nosila Ariana Grande na dodjeli nagrada Grammy prije tjedan dana.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju