Living Coral, kako joj ime kaže, boja koralja, boja je koja će, prema najavama Pantonea, obilježiti 2019. godinu. Viđat ćemo je kod uređenja interijera, u domaćinstvu, modi, pa čak i kada je riječ o boji za kosu.

 

Milenijski koral nijansa je koja će u 2019. biti veliki frizerski hit.

Ova koraljna nijansa kombinacija je crvenkaste, ružičaste, boje mesa i sličnih tonova, to je puderasta nijansa, istovremeno i živa i smirena. Smirenost joj daje zemljani ton koji se nalazi u njoj, a opet ima i nešto vedro u sebi, kaže frizerka Nikolina Perković te predviđa da će ova posebna, optimistična boja naročito tražena biti na proljeće.

Boja milenijski koral dobro će izgledati i na dugoj i poludugoj kosi, na primjer kao osvježavanje balayagea ili na razbarušeni bob



Da biste nosili milenijski koral, u ovu zanimljivu nijansu možete obojiti cijelu kosu, ali i samo pramenove.

Boja se može stavljati na prethodni 'balayage', koji je uvijek dobra podloga za toniranje, i istonirati samo vrhove. Žene koje imaju vrhove u nijansi karamele ili zlatne mogu se odlučiti na promjenu i obojiti vrhove u koraljnu, dok će korijen kose ostati smeđi
, predlaže Nikolina.

Boja milenijski koral voli gotovo sve boje puti, no Nikolina ipak kaže da je ne bi preporučila na bljeđi ten s roza tonom. Što se tiče dužine kose, milenijski koral dobro će izgledati i na dugoj i poludugoj kosi, na primjer kao osvježavanje već spomenutog balayagea ili na razbarušeni bob.

Na valovitom bobu izgledat će posebno atraktivno jer će se svjetlost lijepo prelamati pa će kosa dobiti dubinu, a isto tako i na ravnom lobu. Kovrče i milenijski koral također mogu biti odličan spoj. Na kratkoj kosi izgledat će posebno upečatljivo, to je opcija za one hrabre, otkriva Nikolina Perković iz frizerskog studija Nikas.

Neki trendovi u bojenju kose iz 2018. zadržat će se i u 2019. godini, poput smokey pink (zagasito ružičaste), svih tonova sive od svjetlosive do antracita, odnosno vrlo hladno sive, sve nijanse crvene, poput duboke vino crvene, boje jesenskog lišća, smeđe s cimetom, znači od najcrvenije i najotvorenije do najprigušenije crvene, dodaje Nikolina. Pogledajte i kako izgleda "Living Coral", boja koja će obilježiti 2019. godinu.

Pogledajte i "prženi kokos", zahvalnu boju kose koja spaja tople i hladne tonove.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju