Bez obzira na to osvježavate li se u moru, rijeci, na bazenu ili pak u svojoj kadi, poseban je osjećaj tijelo "nagraditi" tuširanjem. Taj ritual na početku ili kraju dana toliko posebnim čine prije svega mirisi i teksture gelova za tuširanje. Citrusni, cvjetni ili orijentalni, s efektom hlađenja ili uljnom teksturom svi su toliko divni da se jedva čekamo izgubiti u njihovoj mirisnoj pjeni.

Galerija

Za ljetno osvježavanje i opuštanje posebno su popularni gelovi za tuširanje s citrusnim mirisima, slatkastim voćnim aromama poput papaje, avokada, grejpa i orašastog pistacija, mirisom zamamnog kokosa, opojne lavande, blage aloe vere ili svježim cvjetnim mirisima. Tu su i svi drugi mirisi koje volimo u svako doba godine.

U našoj galeriji i u nastavku teksta izdvojili smo deset gelova za tuširanje za sve koji obožavaju nježnju, učinkovitu i mirisnu njegu.

L'Occitane Lavande Blance gel za tuširanje

Ovaj nježni gel za čišćenje kože s cvjetnim notama kožu nježno čisti i istvremeno je obavija mirisom svježe oprane posteljine i cvjetnh nota iz Provanse. Gel sadrži eterčno ulje bijele i plave lavande.

L'Occitane Lavande Blance gel za tuširanje, 16,70 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

Avon L'Amour Sunrise gel za tuširanje

U ovoj bočiciromantična aroma ruže je u harmoniji s toplim jantarom. Gel je ovo koji nježno čisti i njeguje kožu te ostavlja predivan miris.

Avon L'Amour Sunrise gel za tuširanje, 3,20 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

Nivea Fresh Blends Apricot gel za tuširanje

Ovaj miris osigurat će vam glatku, mekanu i mirisnu kožu. Gel za tuširanje s neodoljivim mirisom marelice kožu dubinski njeguje, a njegovi tvorci savjetuju da ćete najbolji učinak postići tako da se naizmjenično tuširate hladnom i toplom vodom.

Nivea Fresh Blends Apricot gel za tuširanje Foto: Internetska stranica proizvođača

Nuxe Prodigieux Floral Gelee de Douche Parfumee mirisni gel za tuširanje

Ovaj mirisni gel za tuširanje obogaćen je uljem slatkog badema, a koži pruža mekoću, čisti je i čini nježnom. Ima kremastu strukturu suptilno cvjetnog mirisa, uz svježe note grejpa, magnolije i mošusa.

Nuxe Prodigieux Floral Gelee de Douche Parfumee mirisni gel za tuširanje, 8,50 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

Rituals Ayurveda Foaming gel za tuširanje

Obogaćen drevnim ajyurvedskim sastojcima poput indijske ruže i ulja slatkog badema, ovaj gel za tuširanje ostavlja vašu kožu svilenkasto mekom i nahranjenom.

Rituals Ayurveda Foaming gel za tuširanje, 10,45 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

Afrodita violet sapphire parfemski gel za tuširanje

Ovaj gel za tuširanje inspiriran je parfemskim notama i elegancijom bisernih formulacija. Boja ljubičastog safira tu je da smiri vaše misli i raspoloženje, dok je za miris zaslužan čisti ekstrakt jasmina.

Afrodita violet sapphire parfemski gel za tuširanje Foto: Internetska stranica proizvođača

Philip B. gel za tuširanje Nordic Wood

Šampon za kosu i tijelo s mješavinom biljnih sastojaka koji pružaju okrepljujući i smirujući osjećaj. Sadrži ekstrakte poput balzama jele, bijelog bora, cedrovine i norveške smreke stvarajući osjećaj osvježenosti i okrijepljenosti.

Philip B. gel za tuširanje Foto: zadovoljna.hr

Aesop A Rose By Any Other Name Body Cleanser

U ovoj bočici nalazi se prekrasna mirisna formulacija s biljnim ekstraktima koji omekšavaju kožu i uljem ružinih latica. Proizvod je ovo koji nježno, ali temeljito čisti i omekšava kožu.

Aesop A Rose By Any Other Name Body Cleanser, 41 euro Foto: parfumerija TOP.hr

Korres Japanese Rose Showergel-Body Cleanser

Ovaj pjenušav gel za tuširanje sadrži ekstrakt aloe vere, pšeničnih proteina i bijelog sljeza. Koži pomaže da održ prirodnu razinu vlade, a savršen je za kupku, tuširanje i brijanje.

Korres Japanese Rose Showergel-Body Cleanser Foto: Internetska stranica proizvođača

Miris je spoj pupoljaka ruže i senzualne frezije obavijen nježnim notama bijelog mošusa.

Yves Rocher badem & cvijet naranče gel za tuširanje

Zahvaljujući ovom gelu za tuširanje, u kojem su spojeni organski gel aloe vere, apsolut vodice cvijeta naranče i ekstrakt badema, vaša koža bit će nježno očišćena i jednako nježno mirisna.

Yves Rocher badem & cvijet naranče gel za tuširanje, 4,70 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

Parfemi koji bi vam se mogli svidjeti ako volite Dolce & Gabbana Light Blue

Sedam mazalica za tijelo koje mirišu mazno poput parfema