U nedjelju 29. rujna počinje nova sezona Supertalenta, zabavnog showa Nove TV, poznatog po vrhunskoj zabavi. Ovogodišnja potraga za talentima zasigurno će vas nasmijati, iznenaditi i oduševiti, a pažnju će privući i kreativni kostimi Maje Šuput.

Galerija

Kako bismo provjerili što nas čeka u novoj sezoni razgovarali smo sa stilistom Markom Grubnićem, a u nastavku možete provjeriti koje nam je sočne detalje otkrio vezane za kombinacije Maje Šuput. 

Sad je već poznato da mi radimo show u showu, započinje Marko i prisjeća se prve sezone Supertalenta, kad su Majini kostimi ipak bili nešto jednostavniji.

Maja Šuput u bež kombinaciji Foto: Nova TV

Govori nam da su svake sezone htjeli cjelokupni dojam podići na još višu razinu, a vrhunac njihove kreativnosti gledat ćete upravo u nadolazećoj sezoni.

Pokazalo se da publika očekuje lude i nezaboravne Majine kombinacije. Mnogi čekaju nedjelju u 20 i 15 samo kako bi vidjeli što je Maja odjenula, a ove ćemo sezone gledateljima dati još i više nego što su dosad vidjeli, govori nam Marko.

Također ću vam ekskluzivno otkriti da smo se ove sezone dosta igrali s Majinom kosom, odnosno – bojom kose.

Bit će tu svega, a već ove nedjelje ćemo otvoriti novu sezonu Supertalenta s jednom neobičnom, fluorescentnom bojom kose.

Stajling će na prvu biti miran, a već ćete na drugi pogled shvatiti da Maja na sebi ima plašt od dva i pol metra s kojim je pomela cijeli studio, otkriva nam Marko i dodajte da ćemo ove nedjelje vidjeti i glamuroznu ogrlicu koju je kupio u Milanu baš za Maju.

Ružičasto izdanje Maje Šuput u novoj sezoni Supertalenta Foto: Marko Grubnić/Instagram

Generalno, ove sezone vidjet ćete mnoštvo kostima u Majinom stilu, dosta promjena boje kose i jednu novu, ali opet prepoznatljivu Maju.

Ja bih s veseljem i ponosom najavio novu sezonu Supertalenta. Bit će to jedna posebna sezona – što zbog kandidata, što zbog Majinih kostima. Zasad smo malo tajanstveni, ali svake nedjelje ćemo objaviti detalje, stoga nas pratite, zaključio je Marko.

Dok čekate novu sezonu Supertalenta, prisjetite se jedne od najljepših kombinacija Maje Šuput, a zavirite i u galeriju na početku teksta gdje ćete pronaći još njezinih izdanja koja pamtimo. 

Maja Šuput u crvenom izdanju s plaštem - 7 Foto: Nova TV

Božićna krinolina Maje Šuput koju je najbolje opisati s riječju – spektakl