Večeras ćemo saznati tko je pobjednik jubilarne sezone Supertalenta, zabavnog showa Nove TV, koji nas već desetljeće uvodi u čarobni svijet dobre zabave, fantastičnih točaka i odjevnih kombinacija o kojima se priča danima.

Galerija Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 - 1 +12 Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 - 4

Kad bismo birali pobjednicu među svim haljinama Maje Šuput, to bi definitivno bila raskošna krinolina u božićnom stilu koju najbolje opisuje riječ – spektakl!

Haljinu je stilist i dizajner Marko Grubnić radio u suradnji s dizajnericom Ivanom Bilić. Izrađena je od crvenog baršuna s bijelim rubovima i ručno rađenim kristalima na ramenu, a Maji stoji kao salivena.

Ovo je baš moja verzija božićne haljine. Moja ideja, vizija i percepcija Božića. Ovim putem bih se zahvalio Ivani Bilić i svim vrijednim ženama koje su radile na ovoj haljini. Jako puno metara materijala je utrošeno u haljinu.

Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 - 1 Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 - 1 (Foto: Nova TV)

Izuzetno je teška i velika, a Maja je profesionalac koji se baš nikad ne žali. Ipak, ovaj put je bio malo veći problem jer je božićna haljina teška sigurno 15 kilograma. Bilo je doista teško kretati se u ovoj haljini, ali efekt koji smo izazvali na snimanju bio je fantastičan. Nadam se da ćemo to prenijeti i u domove naših gledatelja, govori nam Marko.

Maja je u finalnoj emisiji izgledala poput moderne Mrazice u raskošnoj, crvenoj toaleti. Marko nam govori da se radi o krinolini, a da je haljina korzetirana. Tri volana izgledaju baš moćno i stvaraju taj wow efekt.

Tijekom jubilarne 10. sezone potrudili smo se gledateljima na male ekrane i u njihove domove unijeti glamur, tu čarobnu prašinu, a kruna cijele sezone je ova haljina. Još se poklopilo da finale gledamo baš na Badnjak, govori nam Marko i otkriva da je haljina dugo postojala u njegovoj glavi te da je proces izrade također bio dug.

Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 (Foto: Nova TV)

Detalji uvijek čine razliku, a frizura je jedan od faktora koji često ukrade show. Ovoga puta Maja je kosu oblikovala u elegantne valove inspirirane starim Hollywoodom, a sve je zaokružio crveni ruž sa šljokicama kojim je Karlo Rusan dodao malo božićne prašine cijelom look-u.

Dali smo sve od sebe da ne pretjeramo, a opet da pretjeramo. Finale, Božić, jubilarna sezona, Maja – ova haljina je zbroj toga svega.

Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 - 4 Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 - 4 (Foto: Nova TV)

S ovom haljinom želim svim ljudima čistog srca i dobre duše čestitati Božić. Ovo je moj poklon njima, na Badnjak, poručio je Marko za kraj. 

Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 (Foto: Nova TV)

U galeriji na početku teksta pogledajte ostala Majina izdanja iz ovogodišnjeg Supertalenta. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju