Britanska pop zvijezda Harry Styles je apsolutni pobjednik u subotu održane dodjele nagrada Brit Awardsa. Pjevač je naime osvojio sve četiri nagrade za koje je nominiran, uključujući nagradu za izvođača godine.

Galerija

Na dodjeli britanskih glazbenih nagrada u londonskoj O2 Areni Styles je nagrađen za album godine "Harry's House", pjesmu godine "As It Was", izvođača godine i najbolju pop/R&B izvedbu.

Ova je noć za mene bila stvarno, stvarno posebna i nikad je neću zaboraviti, izjavio je Harry Styles, koji je prošloga tjedna već ovjenčan američkom glazbenom nagradom Grammy.

Styles je također zahvalio svojim bivšim kolegama iz benda One Direction.

I ovaj put oduševio je izdanjem za crveni tepih zbog kojeg su mu mnogi još jednom dodijelili titulu najbolje odjevenog muškarca na planetu.

Harry Styles na dodjeli Brit Awardsa Foto: Profimedia

Modni odabir kojim je ovaj put raspametio obožavatelje bilo je crno odijelu u stilu sedamdesetih uz dodatak choker ogrlice s velikim crnim cvijetom.

Odijelo je sastavljeno od strukiranog sakoa sa širokim satenskim reverima i hlača zvonolikog kroja. Pjevač ispod sakoa nije nosio košulju, a odijelo je upario s crnim lakiranim cipelama. Po mjeri rađeno odijelo je rad modne kuće Nica Ricci.

Kombinezon prekriven s 250 tisuća kristala za slavljeničku večer Harryja Stylesa

Izdanje je uputpunio s više zlatnih prstenova i zlatnom orglicom s križem koja se uz nekoliko tetovaža nazirala ispod sakoa. .

Brojni komentatori i modni znalci i ovaj su put zaključili da Harry nema konkurenciju kada je u pitanju odijevanje. Kada se pojavi na crvenom tepihu redovito se nađe na popisu najbolje odjevenih zahvaljujući svom jedinstvenom pogledu na modu.

U našoj anketi možete nam reći dijelite li i vi mišljenje brojnih obožavatelja ili ipak niste jednako oduševljeni. (Hina/Ma.B.)

Harry Styles na dodjeli Brit Awardsa Foto: Profimedia