Britanska pop zvijezda Harry Styles je apsolutni pobjednik u subotu održane dodjele nagrada Brit Awardsa. Pjevač je naime osvojio sve četiri nagrade za koje je nominiran, uključujući nagradu za izvođača godine.

Galerija Harry Styles na dodjeli Brit Awardsa Harry Styles na dodjeli Brit Awardsa Harry Styles na dodjeli Brit Awardsa +2 Harry Styles na dodjeli Brit Awardsa

Na dodjeli britanskih glazbenih nagrada u londonskoj O2 Areni Styles je nagrađen za album godine "Harry's House", pjesmu godine "As It Was", izvođača godine i najbolju pop/R&B izvedbu.

Ova je noć za mene bila stvarno, stvarno posebna i nikad je neću zaboraviti, izjavio je Harry Styles, koji je prošloga tjedna već ovjenčan američkom glazbenom nagradom Grammy.

Styles je također zahvalio svojim bivšim kolegama iz benda One Direction.

I ovaj put oduševio je izdanjem za crveni tepih zbog kojeg su mu mnogi još jednom dodijelili titulu najbolje odjevenog muškarca na planetu.

Harry Styles na dodjeli Brit Awardsa Harry Styles na dodjeli Brit Awardsa (Foto: Profimedia)

Modni odabir kojim je ovaj put raspametio obožavatelje bilo je crno odijelu u stilu sedamdesetih uz dodatak choker ogrlice s velikim crnim cvijetom.

Je li i vama Harry Styles najbolje odjeven muškarac na planetu?

glasova:

Odijelo je sastavljeno od strukiranog sakoa sa širokim satenskim reverima i hlača zvonolikog kroja. Pjevač ispod sakoa nije nosio košulju, a odijelo je upario s crnim lakiranim cipelama. Po mjeri rađeno odijelo je rad modne kuće Nica Ricci.

Kombinezon prekriven s 250 tisuća kristala za slavljeničku večer Harryja Stylesa Harry Styles Harry Styles na dodjeli Grammyja Harry Styles na dodjeli Grammyja +2 Harry Styles na dodjeli Grammyja

Izdanje je uputpunio s više zlatnih prstenova i zlatnom orglicom s križem koja se uz nekoliko tetovaža nazirala ispod sakoa. .

Brojni komentatori i modni znalci i ovaj su put zaključili da Harry nema konkurenciju kada je u pitanju odijevanje. Kada se pojavi na crvenom tepihu redovito se nađe na popisu najbolje odjevenih zahvaljujući svom jedinstvenom pogledu na modu.

U našoj anketi možete nam reći dijelite li i vi mišljenje brojnih obožavatelja ili ipak niste jednako oduševljeni. (Hina/Ma.B.)

Harry Styles na dodjeli Brit Awardsa Harry Styles na dodjeli Brit Awardsa (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju