Nova sezona, nove hit-torbe. Doduše, neke od njih teoretski nisu nove, ali su toliko poželjne da se o njima i dalje bruji bez prestanka. U nastavku pogledajte koji su to modeli posljednjih mjeseci postali redoviti gosti u kombinacijama trendseterica.

 

Galerija

Bottega Veneta

Bottega Veneta Andiamo clutch Foto: Bottega Veneta

Godina ne može proći bez hita iz ponude luksuznog talijanskog giganta. Trendseterice jednostavno ne mogu odoljeti clutch verziji njihove poznate torbe Andiamo. Elegantnu torbicu s ručkom krasi prepoznatljiva intrecciato kožnata pletena struktura.

Bottega Veneta Andiamo clutch Foto: Bottega Veneta

Loewe

Loewe Flamenco Foto: Loewe

Model Puzzle i dalje je najsjajniji klasik njihove ponude, ali za petama mu je model Flamenco. Ime odmah otkriva inspiraciju za tu torbu fluidnih linija, a to je flamenko, obožavana španjolska umjetnička forma koja spaja glazbu i strastveni ples.

Loewe Flamenco Foto: Loewe

Saint Laurent

Saint Laurent Le 5 à 7 Supple Foto: Saint Laurent

Stručnjaci procjenjuju kako je Saint Laurentova linija torbi Le 5 à 7 jedan od ključnih razloga zašto se ta modna kuća 2024. godine nalazi među pet najpoželjnijih luksuznih brendova na svijetu. Model Le 5 à 7 Supple trenutačno se nameće kao apsolutni favorit.

Saint Laurent Le 5 à 7 Supple Foto: Saint Laurent

The Row

The Row Margaux Foto: The Row

Model Margaux nije nova torba, ali pomama za njom ne jenjava. Sinonim za tihi luksuz, prostrana dnevna torba jednostavnih linija lišena je bilo kakvih bespotrebnih ukrasa i ima nenametljiv, gotovo neprimjetan logo.

The Row Margaux Foto: The Row

Chloé

Chloe Bracelet Foto: Chloe

Njihova slavna torba-narukvica ima novo lice i suđeno joj je da postane predmet želja pasioniranih ljubiteljica efektnijih torbi. To nije model za žene koje žele biti neprimijećene jer vas torba s predimenzioniranom zlatnom ručkom u sekundi lansira u centar pažnje.

Chloe Bracelet Foto: Chloe

Jacquemus

Jacquemus Rond Carré Foto: Jacquemus

Mnoge obožavateljice clutch torbi u svoju kolekciju rado bi spremile model Rond Carré. Svidjela se i Severini, koja je odavno dokazala da ima oko za efektne torbe i zna prepoznati veliki modni hit u najavi.

Jacquemus Rond Carré Foto: Jacquemus

Što se nosi u Parizu? Ovo su (novi) brendovi torbi koje već kopira Zara, postali su omiljeniji od modnih klasika

Najbolje torbe u Severininu ormaru: 10 modela u koje smo se zaljubili na prvi pogled

Velike, veće, ogromne: Nove torbe koje su izazvale najviše pažnje na Pariškom tjednu mode